- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
slug
senior tag
Na én már dél óta vagyok, úgyhogy sikerült valamennyire behozni a lemaradásomat.
Tripla stipi-stopi a 19-es számú mezre! -
slug
senior tag
Ha megvagyunk elegen létszámban egy-egy focira, akkor plíz ne hozzatok már külső ''TAG''-okat, vagy ők is regisztráljanak! ;]
-
slug
senior tag
Talán tudok már menni, az utolsó nap elseje reggel! Ha kialszom magam megyek! Nem lehetne inkább jövő hétre? Ha nem jó akor menjetek el ezen a hétvégén! Pedig már én is várom a focit, csak hát kialvás, meg a mamámat is rég láttam.
-
slug
senior tag
Igazából én elsejéig dolgozom.......................
-
slug
senior tag
De irok, csak amikor van időm, akkor csak ha nem alszom, vagy mást..
-
slug
senior tag
Hi PH-s fanatikusok :)). Részemről a baj az, hogy elsejéig dolgozom apámnál :) :O
Aztán minden mennyiségben mehet a zsuga. Addig is jó nyaralást, munkát, meg miegymást.
OFF:
Som@ mail.
ON: -
slug
senior tag
Nekem jó a jövő hét szombat (júl. 19). Úgyhogy csatlakozhatna még 1-2 ember. Egyébként nem volt semmi durvaság (részemről). :DD
-
slug
senior tag
Hááát. Én most ezen a héten nem érek rá jáccani, de a jövő héten jó lenne még 1 foci. Jönnétek? (Akik voltak elsősorban + a többiek) :))
-
slug
senior tag
Nem akartam senkit bántani, de inkább jöjjön el focizni, ne biráskodni. Szal' nincs harag, mer ha igen,legközelebb is megverünk titeket fociban. :C :C :C
-
slug
senior tag
Pötyi! Amit mondtál a ''link''-elésről, az felterjeszthetnéd mindenki előtt. Télleg, nekem is ismerős voltál.
-
slug
senior tag
Jah, meg azt az ugrálós ketrecet ki akarom próbálni legközelebb, mert az nagy lehet. Kár, hogy senki nem jött volna be velem, én egyedül nem akartam.
-
slug
senior tag
Nah, most már én is hozzátudok szólni, hál istennek. Nekem is bejött a foci.
Ja, és nagyon komolyak voltak azok a színesbőrűek (nem vagyok fajgyűlölő), akik szolgáltatták a zenét meg a táncot. Sütött a Nap, csicseregtek a madarak, volt 1-2 szép néni kis-nagy mellekkel. :)) :)) -
slug
senior tag
Csak fűves pálya van? Valami beton féleség nincsen?
-
slug
senior tag
Tildy! Szeretsz sportolni? Van kedved kijönni holnap Margitszigetre? :)
-
slug
senior tag
Eltel megint egy kis idő, tehát vészesen közeleg a nagy focimeccs. Most már biztosra megyünk, szóval névsorolvasás: Mindenki itt van?
-
slug
senior tag
Szóval, ha jól értem, akkor a Nyugatinál felszállok a 26-os buszra, és két megállót megyek vele, amikor felhajt a Margithíd-ra, akkor jobbra lekanyarodik a szigetre, és ott az első megállónál szállok le, ugye? :C :C :C :C :C :C :C :C
-
slug
senior tag
Valakivel nem tudnék találkozni a Nyugatinál, mert eltévedek.
-
slug
senior tag
Magyarázzátok már el, hogy hol találkozunk, és hogy kell oda menni. Nyugatiig eltudok menni onnan mivel menjek?
-
slug
senior tag
Hello! Én is benne lennék egy jó kis zsugázásban. Szal' mikor és hol pontosan, magyarázzátok el, mert én nem tudom pontosan hol van a margitszigeti bejáró vagy micsoda!
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest