- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz
Enzolord #15201 üzenetére
Erről jut eszembe: bayerzsóti
-
Bird
addikt
válasz
Enzolord #12359 üzenetére
Közös nevezőre hozásban én is benne lennék. Lesz ágyas is, kandírozott sárga barackra öntöm a nedűt. Egyébként szigorúan pektinbontással készítem a cefrét, magozva, darálva. 3 nap után már csak a baracklé forr benne minden ízanyagával, mert a pektin szétszed minden gyümölcshúst. Amolyan foxi a lábtörlőt típus az "öreg" pektin...
Ezáltal egy aromákban és ízekben igencsak telt párlatot kapok majd a végén... Most 20 napos a cefre, tegnap zártam le műanyag hordókba némi kénporral a tetején. 2 hét és megy a pellérdi szentélybe megszületni...
Üvegek, dugók, címkék megrendelve. Főzés után mehet a palackozás amely az egyik legszebb ünnep az évben.
vzsryl: Hohó, az Bonyhádvarasd mellett van!
Cserélhetünk, semmi jónak nem vagyok elrontója!
Spet: Hát ez már a negyedik szezonom.
Ja és ha valakit érdekel van OKJ-s pálinka- gyártó tanfolyamhoz tankönyvem. Rengeteget tanultam belőle.
-
Bird
addikt
válasz
Enzolord #12353 üzenetére
Természetes a
beetetéskóstolás kostenlos. Egy jó barátság alapja a jó minőségű alkohol így 40 felé közeledve.Durván 75 üveg (0,25l/0,5l/0,75l) baráti závodi arannyal (magyar fajtából) számolok. Tavaly csak a fele lett meg, de mind elfogyott. A barátok elitták... Meg aztán ott az asszony is, aki úgy hörpinti fel a nedűt, hogy dugni kell előle (persze Őt is). Viszont Ő nem ágyas előre szólok!
customer114: Asszonyképes vagyok, nem számlaképes.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Enzolord #11741 üzenetére
Rettenetesen bonyolult fantasy világ, azért fogok neki újból. Nagyon nagy vertikálisan és horizontálisan is, azaz széltében-hosszában, időben stb. Sok szempontból teljesen más, mint a megszokottak, ez is a vonzó benne, meg az, hogy hónapokra elég olvasnivalót ad. A cselekmény szerteágazó sokszereplős, nincs hasonló általam ismert fantasy univerzum. A cselekmény kiszámíthatatlan, nagyon sötét az egész, semmi hepiend, sőt közben se hepi a történet általában. Ellenben ha van rá mód, elektronyosan érdemes olvasni, a könyvek roppant súlyosak, karizomfejlesztés kézben tartva őket olvasni. Aki aránylag lassan olvas, annak nem ajánlott, kamaszoknak meg a téma és a karakterek miatt sem. Húsz alatt ritka aki élvezi szerintem, olyan harminc éves kortól van elég élettapasztalat és gondolkodásmód, hozzáállás, hogy a teljes művet megértse az ember nagyjából. Persze sokszor újraolvasható, nem olyan lelövöm a poént típusú könyv.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Enzolord #11719 üzenetére
ó, ezek szerint te túl fiatal vagy, hogy ismerd a '80-as '90-es évek nagy romana-tiffany stb. hullámát, minden unatkozó háziasszony legjobb szórakozását az éva vermut mellett 30-tól 60 éves korig
ott aztán szépen érzékletesen negyedoldalas jelzős szerkezetekkel be volt mutatva az összes görbület sóhaj és mozdulat ahogy az kell
rá is volt izgulva szinte mindenki a célcsoportból, ezt olvasták aligán a strandon, a villamoson a piacra menet, meg persze csendes magányba elvonulva egy vasárnap délutáni szundi idején a vidéki birtokon iykwim
az olyan örökbecsekről nem is beszélve, mint a p.-sztár volt őnagysága és társai ami az akkori hardcorenak felelt meg.
érdekes módon tudtommal a lapozgatós kaland-játék-kockázat műfaj kimaradt a szórásból, pedig óriási potenciál lett volna benne
tessék, feltártam egy 25 éves piaci rést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Autós topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged