Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
otto14
őstag
-
törölt tag
daa-raa beszólása, basszus kiköptem a teámat és sírok a röhögéstől.

-
-PLevi-
senior tag
Sziasztok
Eddig csak olvastam a topikot, de most megosztanám veletek ezeket (eddig screnshot formájában voltak a telómon
): -
Zsivaagoo
őstag
Azt hiszem, itt néhány felhasználó nagyon az értelmi képességeire hajazó avatart választ. Az előbb próbált meg beszólni nekem egy "ökörfejű".

-
Wasp91
aktív tag
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
cattus
addikt
-
Gebriel
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére

-
Mr.Csizmás
titán
-
MR_Joe
senior tag
Utolsó kettő igen jó
és az inteles igen találó. Már ezekért is megéri idejárni 
-
otto14
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ugyanonnan : LINK

-
FireKeeper
nagyúr
reagálás egy kissé flamekeltő hsz-re
(hsz második fele) -
Gebriel
veterán
Te is az lennél, ha...
[link] -
Gézengúz
addikt
-
MR_Joe
senior tag
-
Penge_4
veterán
-
Nordic
Közösségépítő
-
bugizozi
őstag
-
Inarus
addikt
-
DigitXT
félisten
-
törölt tag
Üzen az Editnek, hogy az egyik már elkelt.

-
föccer
nagyúr
-
Xero
nagyúr
Most a típus tök mellékes, sőt kb bármire igaz, de piszok jót röhögtem:
kotyogós kávéfőző -
bugizozi
őstag
hogyan beszéld rá a vevőt, hogy vegye meg a terméked link

-
Basszus figyeljetek már egy kicsit! Tényleg nagyon sok az off!

Rendszeresen idenézek, mert van új hozzászólás és valójában semmi!
-
batai15
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Gondolom ez a kollegára vonatkozik, és csak véleményt formáltam róla.(egyébként a vak is látja hogy trollkodik)
Egyébként, nem csak itt teszi ezt hanem hardver aprón, és több hirdető oldalon is. -
Gebriel
veterán
Nyissatok már neki külön topicot a Logout-on... ez a topic meg maradjon meg annak aminek elnevezték.
peace -
Ati1979
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen gondolom, de remélem túléli valahogy.

-
Ati1979
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére

-
batai15
félisten
Én nem tudom , de elhiszitek még hogy nem trollkodik? Én tartom szánalmasnak hogy ilyen erőltetett dolgon nevettek. Erőltetett , ez az egész.
-
Ati1979
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Ez igaz, de én nem provokálom, (1* válaszoltam csak neki) csak olvasom a munkáját.
Igen valóban csökkenti a fórum színvonalát valamelyest viszont azt ne feledjük, hogy egyedül van. Ha ignoráljátok akkor előbb utóbb úgyis megunja és átmegy máshová.Szóval szerintem partner nélkül nem csökkenti jeletősen a szintet. Az meg, hogy néha beír valamit amin elég sokan röhögnek, az szerintem még belefér. Amit te írsz az akkor következhetne be ha ilyen ökörből lenne vagy 5-6 és telefloodolnák marhaságokkal a topicot.
(#7023) WolfheartGR
Persze, hogy röhögünk rajta.
Nem értem miért baj, ha valaki szórakozik ezen.Olyanokat ír ez az ember, hogy kész...Én és mellettem még páran viccesenek tartjuk ezt a jelenséget. Szerintem nincs ebben semmi bűn...
Főleg, hogy egyikünk sem adja alá a lovat.Egyszerűen mi poénosan találjuk ti meg nem. Nincs ezen semmi meglepő. Különbözőek vagyunk...
Ti meg máson röhögtök. -
ricshard444
veterán
válasz
Ati1979
üzenetére
Csak tudod ez csökkenti a fórum színvonalát és az nem csak az oldalt minősíti hanem a fórumozókat is, hogy ilyennel beszélgetnek meg röhögnek és offolnak.
Ignorálni kell, egyszer megunja.
A gépigény.hu is így vérzett el, mára egy szenny az az oldal, régen pedig egy összetartó nagyon nagyon jó társaság volt normálatlanok nélkül. -
S e t h
nagyúr
őőőőő
[link] -
Vasinger!
nagyúr
Félig-meddig aranyköpés: [link]
-
CoolMan
MODERÁTOR
Uraim! Innentől kezdve be lehet fejezni ezt az OFF hullámot! Ezután törölni fogom őket.
-
Keeperv85
nagyúr
"Beleolvastam keeperv cikkébe. Ott a linuxról van szó az is egy operációs rendszer?
"Jézusom...
-
Ati1979
veterán
válasz
üzenetére
Nincs ennek annyi telefonja. Csak infót gyűjt.
Szerintem egyszerűen elkezdte érdekelni ez a téma. Nagyon nem vágja, de azért érdeklődik iránta. Végül is én sajnálom egy kicsit ezt a szerencsétlen.Most képzeljétek el, idejön próbál infót gyűjteni és mindenki lehurrogja, meg kiröhögi. Meg még ki is tiltják. Ő meg nem érti miért. Szóval szar lehet neki, de azért próbálkozik...
(#6999) jegenye77
Ez már a Tompika alatti szint szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

):

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)