Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Akkor kifejtem. Itt az említett rész, amiben a PH! felépítését ecseteled:
''Hasonlítsuk a PH!-t a menyországhoz( Parci ennek örül... ): Parci az Isten(övé a honlap), vannak ''Papjai''(HÁZIGAZDA) és vannak ''térítői''(MODERATOROK) a többiek(mi) a halandók csoportokba vagyunk beosztva:Újonc(te), lelkes újonc, kvázi tag, tag, fanatikus tag, Senior tag(én), őstag, PH! addikt, PH! kedvence, PH! Nagyúr.(ha tévednék javítson ki valaki...)
Asszem egy ember van, aki nem tartozik bele ezekbe, az Tl-lTom, mert ő ''Harcművész''.''
Azt írod, hogy van az Isten (Parci), Papjai (házigazdák), meg térítői (moderátorok). A többiek a halandók, vagyis mi. Először is felhívnám a figyelmed, hogy a menyországban (ha feltesszük, hogy létezik), nincsenek halandók. Térítőkre sincs szükség, hiszen a menyországban már úgyis csak a jók vannak. Ha pedig mégsem a menyországban játszódik a történeted, akkor meg azért hülyeség, mert a papok és a térítők is halandók. Egyszóval egyetlen hatalmas lámaság az egész magyarázat, ezért szerintem nem lóg ki innen a sorból.
Csak hogy legyen összehasonlítási alapod, így lehetett volna leírni nem láma módon a felépítést. A PH! egy online pcmagazin, aminek a lapigazgatója Parci, a cikkírói pedig többnyire házigazdai jogosultsággal rendelkeznek. Ezen kívül vannak még moderátori jogosultsággal rendelkező felhasználók, akik a fórum tisztaságára felügyelnek. A többiek különböző ranggal rendelkező tagok.
Ennyi. Semmilyen mesét nem kellett volna keríteni köré, elég egyértelmű a valóság is. Szerintem.
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
gabe_
őstag
Szalma: Jobb helyeken az alapozó közelíti a 0.5mm-es vastagságot.
Szuzukinál pl. az tartja a lemezt...
Milyen Igaz.Sovány szakácsban sose bízz!
-
Suliro
senior tag
Beszélgetünk haverommal, aki friss ph-s és mondja, hogy regisztrál Füty Imre néven és kinevezteti magát ph bohócának. Mondom, hogy ilyen rang nincs , erre ő, hogy a moderátorok biztos tudnak ilyet csinálni. Mondom, lehet... Erre a válasza: szóljunkj annak a kecskének, aki a NfsU2 topicot nyitotta (Bash) . Lefordultam a padról a röhögéstől.
I believe in Dodge power!
-
Wolverine
félisten
Bővebben: link - #1... twollah meg tudja lepni az embert néha
mod: persze az OFF 16 idevágó fejezetei (#544-től kezdve) is ide illenek
[Szerkesztve]"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Loretto
veterán
100 szónál többet mond. Bővebben: link #2
Soirée...
-
_Petya_
őstag
Bővebben: link
Jégkokó: Ja és mi az hogy A tipúsu ip meg C típusu???????
_Petya_: jegkokó: ne használj ennyi írásjelet, zavar, és szerintem nem csak engem. Miért nem elég egy?
Jégkokó: Milyen írás jelre gondolsz??.Nem igazán értem
LOL!
Súlyos, bár fejlődőképes. Már csak kettőt rakottFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
Solad
addikt
A ''VGA-hűtés korrlégista-módra'' című topicban hangzott el:
Szilikonpaszta helyett mit használtatok? Disznózsírt?'' by arpi6k
köszönjök nekiNo girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
VladimirR
nagyúr
V.ki valasza arra a kerdesre, hogy mi kell egy jo forumhoz
''Először is az,h ne egy ilyen láma vezesse''
Bővebben: link -
-
-
And
veterán
Den hozzászólása twollah ''Miert utalod a szilvesztert?'' Bővebben: link c. topikjában:
''én azért szeretem a szilvesztert, mert twollah utálja.'' -
neduddki
nagyúr
HI!
Na ez sem semmi:
''Bocsi,olvastam e többit is,de nekem egy profi hozzászólás kéne nem pedig okoskodó ötletek.Konkrétum kéne'' FunkyRay
beszolassa Ppeternek dvdiro ugyeben........ Bővebben: link
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
parandroid
félisten
tildy a ringben az aktuális aláírásomra
(Odamegy az utcán hozzád egy bombanő, és megkérdezi, mi vagy a Ph-n. Azt mondod neki, hogy lelkes újonc... de ő Ph-nagyúr alatt nem adja... A mai nőknek számít a rang. - (c) Dilikutya):
p
[Szerkesztve]I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Pompi
MODERÁTOR
Engedjétek meg, hogy én is idézzek egy szvsz aranyköpés szintü mondatot a Need for Speed Undergorund 2 topikból.
Fog, Tinting, Motion Blur, Enhanced Contrast, Light Trails, Light Glow, Road Reflection ,Anti Aliasing OFF. Ezek szamomra amugy is idegesito dolgok.Tobbi fullon.
Nekem ez nagyon bejön legszivesebben beraknám aláírásnak, ehhez van jogosultásgom vagy ez valamilyen szabályba ütközik (nem találtam ilyet).Feel Good Inc.
-
gabe_
őstag
Olyan az egész, mint az USB-s kisrezsó... by Apophys
Sovány szakácsban sose bízz!
-
nagyúr
Ez se semmi (miért csak 3W-ot fogyaszt a monitorja): Bővebben: link
Aki él és nem boldog, az téved!
-
veterán
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Gambit
őstag
Integra aranyköpte dj.saabe-nak:
Ha ő kisp.cs, akkor te a megtermékenyítés és a főtusz között lehetsz valahol félúton…''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
-
dj.saabe
aktív tag
-
kiskubai
tag
mindenki látott már jérvirágos ablakokat, de fagyott pingvint senki
winfos VS linux
linux KOa kör. a film topicban. valaki: de a fő hiba hogy nem akis csaj jön ki hanem az áldozatot huzza be Tv -be.| erre a válasz: Fő a változatosság. Elképzelem, ahogy rémisztő hangon a következőket mondja: ''Benne leszel a TV-ben!'' BY: Vigneau
-
Ger|||
aktív tag
bár ez nem prohardver de azért...
[20:30:18] <bellavan> az alaplapra lehet egyáltalán vid. kártyát rakni? -
Gh0sT
addikt
Egy érdekes kérdés, kicsit magyartalanul megfogalmazva:
Bővebben: linkSoha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
dj.saabe
aktív tag
Nemtom miért mondod ezt. nézz be a sims2 topicba a street legal topicba az nfsu2-ős topicocba az nba live és még sorolhatnám inkább a jatékok terén segitettem sokat.
Djsaabe The Only One !! | Légszives senki se kössön belém nemvagyok valami nagy önuralmú !! (remélem aláirásnakl jólesz.)
-
Zozoo01
tag
Szerintem ezt is érdemes elolvasni:
Gambit
őstag
Ennél majdnem leestem a székről: Bővebben: link
''szerintem én büszke lehetek magamra ahogy én gondolom és szerintem már sokat segitettem másokank''
Ezt dj.saabe mondta...
Aki ismeri a munkásságát, tudja miért röhögök...''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Gambit
őstag
Kicsit régi, de örökzöld: Bővebben: link
Bencom eszmefuttatása a ph! felépítéséről.
(Tanulás ürügyén vagyok még fent... )''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
MU-HA-HA!https://www.coreinfinity.tech
-
V.ki
aktív tag
Hóanyónak bevontálk az engedélyét, mert nyáron illegális szeszfőzdeképp üzemeltette a hócsinálót Így a válasz egyértelmű
By Bazsesz
Itt:Bővebben: link -
Gambit
őstag
válasz Predator666 #344 üzenetére
Lehet, hogy rossz májú vagyok, de milyen az, aki saját magától idéz mondást, ráadásul egy ennyire gyengét (szvsz), ráadásul egy másik fórumról, ami ráadásul csak őróla szól?!
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
VladimirR
nagyúr
válasz parandroid #346 üzenetére
ezt nem tudom, miert mondod, de en a fenti hozzasszolason igen jot rohogtem
-
VladimirR
nagyúr
delta9 a mire elég manapság egy p2-es gép topicban
álam is volt egy p2-es gép a múltkor. kivittem a kertbe, lelocsoltam benzinnel és meggyújtottam. de csak nagyonnagyon lassan égett, gondoltam is magamban 'állhatok itt egy jódarabig, mire elég manapság egy p2-es gép!'/i]
(Bővebben: link)
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Már bocs, de az egy személyes fórumod jelentéktelen kis eseményeit nem elég, hogy a blogodban naplózod? Muszáj a fórum különböző topicjaiban is leírni ezeket a hihetetlenül érdektelen dolgokat? Arról nem is beszélve, hogy nem igazán illik másik fórumokat reklámozni itt. Szerintem a górék is csak azért nem szóltak neked eddig, mert a kutya sem kiváncsi a fórumodra, így nem is jelent konkurenciát.
-
V.ki
aktív tag
''Elképzelem,ahogy a magzatvíz kifolyik a szőnyegre,hát nem tudom...''
By:Notes
V.ki
aktív tag
Saját fórumon(Bővebben: link)ezt aranyköptem:
''Két Diagnózis topicot zártam,nyitója IP-je feljegyezve,ha még egyszer felüti fejecskéjét,akkor nagyon beveri a gerendába!''
És ez sajnos nem vicces! -
Loretto
veterán
lehet hogy egészen ide tartozik de ez nem eccerű Bővebben: link
#3 majd #4(ez csak rend kedvéért, mert nagyon teccett)Soirée...
-
V.ki
aktív tag
Moddert keresekbe elkezdem má:
THX!
Vki
[Szerkesztve] -
duracell89
senior tag
baker kéccer
[Szerkesztve] -
duracell89
senior tag
rgb himnusz no comment...
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Male a megnövekedett fogyasztású pc-kről vélekedvén:
''Szerintem a vinyóknak is ideje lenne megnövelni a fogyasztását, mert nagyon lemaradnak -> mondjuk hagyják ki a csapágyazást (költségcsökkentés), és egy 100W-os motor hajtsa meg őket. Így az élettartam is jól lecsökkenne, és megnőne a forgalom (kétnaponta új vinyót kéne venni). Persze ehhez a garanciaidőt is le kéne vinni 1 napra ''
Bővebben: link\m/
-
V.ki
aktív tag
1:0
By:Emvy,a ''problémám van a moderátorokkal c. totyikban -
V.ki
aktív tag
Igaz,ez saját fórumon ''hangzott el''(Bővebben: link),de remélem nem haragszotok meg,ha ide is beírom:
''One topic and opening user is go to Trash ''
A felhasználónak gec*állat volt a neve,a topic címe pedi ez volt:A világ legcsúnyább káromkodásai -
Sam
csendes tag
A Volari V8-as totyikban többek között arról értekeztek, hogy aki ezt a sz@rt el tudja adni, az minimum zseni.
divot válasza a marketing problémára: Bővebben: link
[Szerkesztve]Sam, a Lélek Tükre
-
Paqito
senior tag
Szabadság!
''Havernak volt egy Vargáné és tsa. tápja, mit ád Isten, egyszercsak leégett
Ez eddíg ok, de amikor szétszedte, csak egy nagy feketeség bukkant elé (minden szénné égett, legalábbis sok minden) és ekkor fogta a tápot, és megjavította, ezután még használta egy ideig, de amint lehetősége nyílt rá, lecserélte.
Persze javítás után nem mindig iondult, dehát azt kellett használnia ''...
by Bally a ''Ma láttam először vargáné tápot'' topicból. / #34/ Amúgy az egész topic kabaré
Esetleg:Bővebben: link"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
''Segítség!!!'' Bővebben: link
Nézzétek a topcinyitó problémáját, a 3. hsz-ban a kérdést és lejjebb a választ...https://www.coreinfinity.tech
-
Tibi_Győr
csendes tag
Yutani hozzászólása a legjobb/legrosszabb reklámok topicba, olvassátok
moonman
titán
válasz steve@prhw #320 üzenetére
-
Flashy
veterán
GP-Sz: ''Az antigravitáció OK, de neoncsövet a büdös életbe nem csinálsz ''
-
Pentax
tag
Triatlon (gyk: futás a kocsmáig, ott sulyemelés, majd kúszás haza)-by gromble_ziz
Kiszel Tünde egy komoly érv a homoszexualitás mellett.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Aszem ez egy gyingyszwem az aranyak kozott:- )))
''Javíthatatlan optimisták vagytok... Vázolom a jövő szezont: a téli tesztek alapján Ron Dennis kijelenti hogy rögtön az első versenytől kezdve competitive lesznek. Montoya világbajnoki reményeket dédelget, Barichello pedig kijelenti hogy gyorsabb Cipésznél és idén bajnok lesz. Alonso szerint Shoemakernek vissza kéne vonulnia, Coulthard pedig csapat nélkül is bejelenti hogy 2005 végre az ő éve lesz. A Toyota a Renault és a BAR is pazar tesztidőket produkál, porban hagyva a Ferrarikat. Aztán jön a tavasz, és Cipész megnyeri az első futamot, aztán a másodikat, a harmadikat... a negyediket már nem tudom, mert addigra már ignore-ba tettem a 2005-ös idényt is.'' by Yaye from Bővebben: link
udv
neduddki
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
VladimirR
nagyúr
Divot-ot az sp2 popup blokkolja gatolta meg a sotet utra tevedestol: Bővebben: link
mondjuk az egesz topic lol -
VladimirR
nagyúr
luciferc válasza Isten üzenetére
[...]
azért szép dolog, mikor Lucifer meg az Isten találkoznak a PH! fórumán
(Bővebben: link)
[Szerkesztve] -
steve@prhw
őstag
Lehet, hogy kezdek tudatosan vadászni?
''Érdekes gépleírás, szlenggel'' című rovat egyik potenciális éllovasa, Tithian @
P4 2.8, IS7
2 rúd DDR Memória
3 HDD, CD-olvasó, CD író
Színes bigyók, 5-6 venti
Audigy 2
FX5900XT''Egy bármilyen Annál jobb hogy új és Fényképezős!'' by Rolabola
-
steve@prhw
őstag
Akkor, ha szabad beidézni egy jó kis topicot:
Flashy gép-összeszerelési tanácsai:
-áh, nem gép az amit nem a szigszalag meg a kábelkötegelő tart össze,
aztán:
-amúgy állat a házad, de tényleg. az a baj én olyan lúzer vagyok, egyelőre sajnálom a pénzt összeillő dolgokra, olcsó ház (használtan), olcsó szigszalag és még a szigszalag színe se passzol a házzal...
és a konklúzió:
-|moonman| ne hallgass rá, ez egy evil ház, nemlátok benne szigszalagot! hogy a fenébe működhet valami ha semmi sem kontaktos benne? én attól mászok falra amikor fogok 2 drótot, blank, összetekerem, szigszalaggal bevon. namost ez az első pillanattól fogva kontaktos, csak akkor megy ha összenyomom a szigszalagos részt kézzel. de ha letekerem a szigszalagot, továbbra is ott vigyorog a 2 drót, tökéletesen összetekerve... sose értettem. de ennek így kell lennie.''Egy bármilyen Annál jobb hogy új és Fényképezős!'' by Rolabola
-
Flashy
veterán
válasz VladimirR #315 üzenetére
ööö, igen.
össze kéne állítani a hírhedtebb arcokról valami jellemzőt, akár idézeteket az se baj, ha karikatúraszerű, mint én valahol itt feljebb X-Com support.microsoft.com-os url-jeiről amit mondtam. mer igazából ugye nem mindig support.microsoft.com-os url-eket bök be -
V.ki
aktív tag
''mindjárt elnánspángollak a f***korbáccsal te offoló csúnya bitang! ''
By:bélanéni
Itt az eredeti:Bővebben: link
Gyönyörű! -
VladimirR
nagyúr
Bővebben: link - tenyleg ennyire hirhedt lennek ()
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na ez vajjon kirol szol????
''RGB-val nem kell torodni, o tolti be a Prohardvernl a falu bolondjanak szerepet (van ez a FW-fobiaja, sugarhatjomuvet akar epiteni a sufniban, a TV-jebol rongentgepet, mindezt barmifele hatterismeret nelkul... )'' by dabadab from Bővebben: link
udv
neduddki
p.s. ugy erzem besuzkulte ujjababn de mit tegyek ha ezek a lejjobak???:- ))))https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
steve@prhw
őstag
Ez még meleg:
A procira ráopreálnék, egy nagyobb bordát, mint ami rávaló.. én a VGAmra pl P3 hűtőbordát raktam passzívan.... jobb mint a gyári zörfős venti..
#7 by zeros''Egy bármilyen Annál jobb hogy új és Fényképezős!'' by Rolabola
-
steve@prhw
őstag
Ez így kiragadva egész jó:
van hogy kt266 alatt vagyok olvasásban van hogy rambus felett irásban..
#2 by TitiRii
[Szerkesztve]''Egy bármilyen Annál jobb hogy új és Fényképezős!'' by Rolabola
-
WN31RD
addikt
dabadab, Bővebben: link #118:
''Hova lett a régi dicső intelligens Magyarország.''
Ott van, ahol mindig is volt: Fantaziavilagban.
ollie, Bővebben: link #236:
aki elég értelemes ahhoz, hogy nobel díjas legyen, az nem csal semmiben''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na ugy erzem ma is lesz egy hujjen jokat rohogni:- ))) nem is irom le kirol van szo!!!
''jaja, jelentkezz iraq-ba, akár az arabok oldalán, émmeg majd fedezlek honvédségnél is kiváló eredménnyel zártam a lőgyakszit, megbízhatsz bennem'' from -Jackson- inen Bővebben: link
udv
neduddki
p.s. szerenytelenul szeretnek en is kopni ide egy aranyat:
ott cihologuszez ahol en szules nogyogyasz: a bornyuvajuknal:- )))))https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
And
veterán
doors hozzászólása rgb / vedit egyik aktuális agymenésében (Bővebben: link):
''Nem félsz, hog yaz ilyen okos ötleteid miatt majd elvisznek az ufók tanulmányozni? és közben lehet, hogy meg is erőszakolnak'' -
Club
őstag
Hát ez kész:
5-ös hozzászólás.
''Most egy 3650esem van tiszta extrákkal! de nem szeretnék töle megválni! hanem mellé szeretném a 7610-est mer ha elmegyek valahova buliba akkor inkább aztat vinném! érted...''
Ezt nemhiszem el
[Szerkesztve] -
Bolek
csendes tag
ezt a szösszenetet Pilótának köszönhetjük....
Hát isten sújt bennünket ezekkel a franciákkat! Először trianon, most meg az invitel... -
neduddki
nagyúr
HI!
Hat vegre jot rohogtem a mai napon is:- )))) Kitanajatok kirol szolnak a beszolasok???:- )))) Ugyan mar fijjuk ne legyen eloiteletetek:- ))))
''A tévére kirakott kép azért ''maszatosabb'', mert a gyárilag rajta lévő műanyag borítás erősen árnyékol, és zavarja a jelet. Ezért csinálja azt több TV szerelő, hogy leszedi a védőréteget, és újratekercseli az urángömböt, ami az elektronágyúhoz kapcsolódva bombázza az üvegdomborító kalapáccsal kiképzett képcsőfelületet. Csinálhatnád azt is, hogy a videokártya monitorcsatlakozójához (persze lyukanként) kihegyezett villanydrót-darabokat forrasztasz, majd az egészet spirálba összesodrod, valamilyen szigetelővel (pl. Népszabadság) árnyékolod, majd az egészet ráheggeszted a TV iongyorsítójára. Tovább javítható a képminőség, ha a képcsövet hátul kifúrod, beledugsz egy nejlonnal tömített locsolócsövet, és 30 bar nyomást alakítasz ki egy IFA pumpa segítségével. Az asztal lapjába rejtett TV képcsőről már nem is beszélnék, hiszen te is tudod, hogy ez lenne az ideális megoldás'' by Shaft72
''Mi nem akarunk az égvilágon semmi ilyesmit csinálni!
Kikérjük magunknak! Nem vagyunk mink hüjjék!
Egyedül RGB az, aki ilyesmit csinálni akar! (meg persze minden mást is)'' by Pilota
''aaa, hogy nincs Scart-od... Akkor forraszd rá a képcső vezérlőáramköreire közvetlenül. Csak ne felejts el előtte bedugni a készüléket a hálózatba és bekapcsolni '' by Dokiba
from Bővebben: link
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
bogingrol
aktív tag
up
...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő
-
lesaux
veterán
én ezeket sose értettem. mint a dc++ hub rádiót. mindenki félti a szar kis sávszélességét,
korlátoz nehogy töltsenek, ha mégis töltenek róla akkor már idegbeteg, aztán arra használja mégis
hogy zenét hallgasson neten át mástól, szar minőségben, és olyan zenét amilyet a másik akar.
olyan rádiónak lenne értelme, ami nem zenét nyomat, hanem műsor van rajta. mittomén, este 8-tól
9-ig X-Com support.microsoft.com kezdetű url-eket olvas fel. vagy rgb előadást tart a
gázturbinakészítésről. vagy mikrofonos kapcsolattal élő vitát lehet meghallgatni a kortárs
böngészők erőviszonyairól.
Flashy a PH-rádiós topicban. Bővebben: link (#6) -
Vki
tag
Szent Péter sem bírta már nézni ezt a T-mobile-féle buzirózsaszínt.
BY:SimonzéNemigaz,hogy mindig,mindenki csak útálni tud engem... :(
-
Vki
tag
Mi a bánat van veled mártikám, le se xarod, a francos levelimet engem meg a penész megesz már itthon, mert olyan kiba fáj a hátam, hoty még úszni se tudok, de már nem is akarok, úgyhogy tartsd meg a xar gyógyszeredet, kend arra a korpás hajadra, a hed end solderszer együtt, közben egyél bifitusz eszenziszt, és használj olvéjsz betétet (de tudom az nem kell már), az unokádra meg adjál, pempersz bébi drájt, a fejére meg húzzál teskó gazdaságos nejlonzacskót, különben is az isten rohassza rád az eget, na megyek megkeresem a járókeretem csá csumi csá, barátnőd XYZ kriptaszökevény!!! By:Horbal
Gyönyörű!
Itt az eredeti:Bővebben: linkNemigaz,hogy mindig,mindenki csak útálni tud engem... :(
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM