Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• attisx

addikt

válasz #859 üzenetére

De akkor is rohadt idegesítő, hogy pár körrel a vége előtt Petrov: Szevasz! Maldonado: Szevasz! Velük együtt bő 50 pont szintén: Szevasz! Ehhez hozzájön, hogy Perezben is lett volna legalább egy 15-20 pont. És akkor a legnagyobb szívfájdalmamról - Hamilton - még nem is beszéltünk. Ennek egy laza 200-as hétvégének kellett volna lennie. A legpesszimistább forgatókönyv szerint is legalább 150 pontra számítottam, ehelyett lett 132...

Na mindegy most majd újra eljátszom, amit tavaly is: Kanadára berakom Hamit, aki ezt majd ismét maximális pontszámmal hálálja meg... :P

...Utána meg végig bukdácsolja a másokdik félidőt :DDD

• Qorthral

őstag

válasz #859 üzenetére

Persze, elvileg még lehetne innen nyerni.
    De az amúgy is gyenge összértékű csapatom megint kevésbé drágult a Red Bullos csapatokhoz képest. Szóval a pontbeli mellett egy elég jelentős pénzbeli hátrányom is van. Sztem ezt már nem tudom behozni, még akkora mákkal sem, mint amekkora Vettelnek volt ezen a hétvégén. Annál nagyobb meg már nem lenne fair :)
    Mindegy, most már semmiképp nem váltok Red Bullra és reménykedem benne, hogy egyszer végre pechesek lesznek... A TOP4 három Red Bullos csapatát nehéz lesz befognom. Most már b-type is bajban van... Szal még a 3. hely is nagy meccs lesz, de azt talán elcsípem majd. Túl korán váltottam McLarenre sajnos. Bár pechem van, ami sokat számít, de ezzel együtt elismerem, hogy hibáztam a váltással.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés