Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
ROBERTOH
üzenetére
Ott például ha szezon közben indítasz csapatot, akkor az addigi átlagpontszámmal indulsz, emlékeim szerint 1-2-szer én is kipróbáltam, és jobb pozícióból indulhattam, mint amit az alapcsapattal odáig elértem. Ez kicsit fura volt.. Aztán ahogy kijött a hivatalos, azt hittem, hogy "végre megérkeztünk", és csak arra koncentráltam, de ott sem minden leányálom, pl az, hogy nincs pénzkeresés, stb, igazából nagyon nehéz fejleszteni, nem is értem a logikáját. Emlékeim szerint ez másoknak is feltűnt már. Az elején összeraktam egy csapatot, amiben benne volt Vettel és Hamilton is (már ez kicsit fura így kezdésnek, hogy egyáltalán lehet ilyet), mert szerintem nem volt eléggé reálisan összerakva a pilóták, csapatok árazása. Aztán szép lassan beleuntam abba is...
Szerk.: lassan ki kell mondani, legalábbis én úgy gondolom, hogy a tippjáték sokkal jobb volt.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- Battlefield-film készülhet - Michael B. Jordan is képben van
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest