- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz
FireKeeper #3103 üzenetére
Ferrari nálam idáig is bent volt, sajnos Alonso se hozta szokásos dobogó közeli eredményt ill. Massa zakó(k) , így nem lett túl sok pont Ferrari részről, de ettől nem gondolkodom a cserélésükön.
Az előző felállásom se lett volna rossz mert a Mercit cseréltem Rosberg-re ill Sutilt - FI-re, szóval úgy se rossz pontok jöttek volna, de ez így szerintem jobb lett, Rosberget meg azért nem hiszem, hogy sokáig bent tartom
Csak itt kijöhetett volna evvel jobb is, pont Motionnal beszéltük, hogy itt akár ROS és Alonso is dobogón lehet úgy meg szép kombó....szóval én se tudtam csípni az elejének az előnyéből -
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper #3103 üzenetére
Az RB -> Ferrarit nem igazán mondanám rossz döntésnek. Persze csak az eredmények alapján az, de szerintem senki nem tudta előre (vagy pláne a csütörtök alapján, ahol még a Red Bull szenvedett), hogy itt a bikák lesznek a jobbak. Olyasmi miatt ne ostorozd magad, amiről nem tehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest