- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Multibit #213 üzenetére
Közben nézegettem a dokumentációkat és láttam pár érdekességet. Úgy néz ki nem kell erre az eszközre virtualizáció, vannak olyan pfSense csomagok, amikkel tudom a leírtakat helyettesíteni: openvpn hivatalosan van, wireguard még nem, de csomag már letölthető hozzá, DNS resolver-ként alapból tudja az Unbound-ot használni, piHole helyett meg van pfBlockerNG, ami kb ugyanazt tudja. Biztonsági szempontból nem tudom mit lehetne érdemes még felrakni. Az IPD/IDS eddig nem jutott eszembe, de jó ötlet, fail2ban majd valamilyen módon azokhoz az alkalmazásokhoz, amiket kiengedek netre, network monitor meg majd kiderül, nem tudom van-e benne alapból és az milyen.
Eszközök szempontjából úgy nézne ki, hogy lenne egy szerverként használt gép, egy asztali PC, egy router (OpenWRT), amit acces pointként és switchként is használnék 2-3 eszköznek.Véreshurka
Köszi a linkeket, este én is találtam ilyen eszközöket a kínaiaktól, konkrétan ezt nézegettem, nem tudtam, hogy ez is koppintás. Ha ez elég lenne teljesítményben az én igényeimnek, akkor lehet a lengyel barátainktól rendelek egyet, kínából ki tudja mennyi idő amíg ideér (ha ideér, de nem jártam még így szerencsére), vámmal kapcsolatban meg még soha nem volt dolgom. Ha jól számoltam, talán nem jönne ki sokkal olcsóbbra, de sose tudom ezeknél hogy megy. Ha mégis kijönne annyival olcsóbban, hogy megérje szórakozni vele, akkor rendelek egyet és feltelepítem a coreboot-ot, a laptopomra is fel akarom valamikor úgy is.
Megkérdezhetem, hogy te melyik Qotom gépet vetted és mi megy rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest