- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Egyszer, amikor be akartam parkolni a helyemre, mert mindenkinek van külön beállója, a kedves szomszéd a kis opel 3 ajtós corsájával nem tud úgy beparkolni hogy én elférjek, mert neki úgy kell kiszállnia, hogy JÓL elférjen, bár vékony egy nő, de neki úgy kell beállnia, na meg nem hátra, jó előre és rá a vonalamra, hogy ki tudjon szállni. Na egyszer ott meghúztam a kocsi oldalát, mert enyém az első a ház oldalától számítva, övé a második.
Aztán, amikor szerelőnél volt az autóm, akkor, mire érte mentem, már meg volt cseszve az eleje, valami barom rátolatott valami furgonnal...
Aztán volt egy olyan, hogy éjjel volt, szakadt az eső, de valami brutálisan. Mentem az úton és egyszer csak nagy huppanás jobb előröl. Megálltam, kiszálltam és láttam, hogy előttem valami barom levitte az útburkolat-javító táblát, így nem vehettem észre, mert vízszintben volt a földel, valamint az a műanyag fekete tartója, nah azt meg pláne nem vettem észre. Az picit megdobta az autót, a jobb első sárvédő becsúszott a kerék alá, de meg tudtuk csinálni, kihúztuk azt csá.
Ennyi volt, hála az Égnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- EA Sports WRC '23
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest