Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Arhquis

aktív tag

válasz twollah #932 üzenetére

Ezt ugye te se gondoltad komolyan?
    Társadalmi munkában dolgoznak itt azért, hogy a te, az én, és a másik x ezer forumtárs segge alatt a széket foltozgassa, és még lefikázzuk őket, hogy miazhogyhinnyemármitképzelszhogypihensz egy kicsit?
    Tudod te milyen sz@r moderátornak lenni? Felelőséggel jár, és nem kevés fejfájással.

Való igaz, hogy vannak gyík újoncok, és őket nem kéne engedni, de azért ezeket ne rakjuk egy csoportba a többiekkel. Vannak, akik azért regiznek pl, mert marhasürgős a problémájuk. ( bár a cikküldős forma az tetszik. Megírom, beküldöm. Moderátor megnézi, moderátor kirakja. De már megint szegény moderátort szívatjuk halálra! )

Megvallom, nem akartam ebbe belefolyni, de te olyan rendszert akarsz felállítani, és olyan, még számomra is fájóan ítélkezel, hogy muszály volt írnom.

Nem, nekem sem tetszenek a dolgok, amik neked sem tetszenek. De nyugodj le egy picit, és láss csodát, a topicok MIND be vannak zárva. És miért is?
    Mert jött a Moderátor, ( nem dizsiben volt ), és bezárta azokat.

Az ujoncok meg sztem igenis nyithassanak topikot, mert ha akkor nem tanulnak eleget, meg ha nem is az a cél, akkor 50 hozzászólást seperc alatt dobok össze, és akkor majd jön a következő, szintén ilyen értelmetlen topik, aminek a címe:
    ''PETÍCIÓ: LELKES ÚJONC NE NYITHASSON TOPICOT!''

[Szerkesztve]

Aktív témák