- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Tudod en ezek miatt a dolgok miatt vagyok kiakadva n+1szer.
Jótanácsok:
* használd a keresőt: mielőtt topicot nyitsz, próbálkozz a keresőben hasonló topicot találni, nyugodtan használd a régebbi topicokat (felesleges egy ''Hány pipeline van a 9600-asban?'' topic, míg szívesen megválaszolják azt a ''9600pro topic''-ban, ha ugyan nincs a válasz már a topicban)
* használd a (MOD) gombot: ha a hozzászólást követően nem sokkal (5 percen belül) eszedbe jut valami, szerkeszd a hozzászólásod, ne írj egy újat!
* a topic címét gondosan válaszd meg:
o kerüld a túl általános címeket (''Segítsetek plízzz!!!!!'') A cím pontosan, egyértelműen tükrözze azt, amit szeretnél.
o legyen olyan, amit később is megtalálnak a keresőben a fórumozók: ha azt írod, hogy ''Megdöglött azikszpém a radidrájverrel'', akkor azt senki sem fogja megtalálni, ellentétben azzal, hogy ''Nem megy az XP-m, mióta feltettem a Catalystet''
Ezek a jatekszabalyok nincsenek betartva.
Ezek utan mit varsz tolem, es mas vmikor kevesbe turelmes embertol?
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest