- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Nagyon jó játék,hol lehet ha lehet karaktert szerkeszteni?
-
Breki
veterán
Akikkel a gépcserémről beszélgettem üzenném, hogy jelentkeztek vevők pestről
Szval lehet aktuális lenne az új konfig amikről privátokban beszélgettünk.
Majd konkretizáljuk, de akinek van konkrét konfig ötlete az írjon.
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
persze, meg
már csinálok, de nagyon sok van
a turf binek számozása:
712-ig megy
47-től indul hetesével
az azt jelenti hogy 95 helyen kéne cserélni és minden bin-ben 4* az 360
és mindig van 9-10 felbontás, tehát 3600*kéne fűtextúrát berakni
-
Sirandrish
legenda
nah már egyre jobban megy..lassan nekiesek a tréningnek

-
Zjunior
veterán

Sziasztok!Tudnátok segíteni, hogyan lehet 2 emberrel játszani a PEST?
Nemtom beállítani billentyűzet+Rumblepadot....
PLZ HELP!!
-
Breki
veterán
AKINEK RGB GONDJA VAN OLVASSA EL!!!
Akinek RGB gondja van, vagyis hiányoznak bizonyos logók a játékból, az próbálja meg letiltani a PES-t az internetről. Ezt lehet tűzfallal is, vagy egy próba erejéig kihúzod a gépből az internet lan kábelét.
Ezután minden bizonnyal meg fognak jelenni a logók. Persze amint a PES újra ki tud menni az internetre, újra ezek a hülye RGB logók lesznek.
Az oka szerintem az, hogy a progi (ha ki tud mennoi a netre) akkor online hirdetéseket meg reklámtáblákat fog letölteni és ezek fognak látszódni a játékban. De valószínűleg még nincs kész teljesen az online rendszer, vagy még nem jelent meg egy hirdető sem, aki fizetne a Konaminak azért, hogy az ő hirdetései jelenjenek meg a játékban.
-
Breki
veterán
PES_2008_Final_Widescreen_Resolution_fixes
-
Drizzt
nagyúr
Master Leagueban a két meccs közötti képek zseniálisak, akkor hangulatot adnak!

-
Pety
senior tag
Könyet lehet kapni itthon esetleg van valakinek?Pontos napja a játék megjelenésének?
-
Patrick
addikt
Nah meglőttem 2. gólomat TP szinten, szögletből

-
Csapi007
veterán
Az elején beállítottam egy nehézségi fokot, azt hol tudom most átállítani?
És hol lehet a radart kikapcsolni? -
Patrick
addikt
A kapust lehet használni amikor az ellenfél szabadrúgást végez? Vagy akkor magától mozog vagy mi?
-
Patrick
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát igen, nekem is eltartott egy ideig, amíg hozzászoktam...PES3-at próbálgattam aztán pes 4-5-6-at már sokat játszottam és élveztem a multis meccseket a 4-el, iszonyatos volt, sokszor toltuk, de nem votl egyforma meccs
Tényleg csak szokni kell, meg gyakorolni... -
Patrick
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Áh én is fifás voltam meg minden, de nem tudnék visszaszokni

-
Scoobyka
addikt
Fifát el kell felejteni..Pesre kell átérni.....legfeljebb,jön egy patch ami sokmindnet megold ami még nincs benne....
-
tzimash
őstag
ja tudom, de az ugy nem az igazi. vagy ott is lehet játékosokat venni? meg ott megnyerem a bajnokságot, azt fine. masterben meg jöttek volna a kupameccsek, BL (nemtom pesben mi a neve), ez azonban értelmét veszti, mert ha egész idényben külföldiekkel játszol.... meg a feelingje sem az igazi egy kitalált bajnokságnak. jól láttam, hogy masterban a játékosok is kitaláltak? őrület.
a tavalyi pes is ilyen master líggel rendelkezik? -
Scoobyka
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
THX.....na ez új.....és melyik gomb mi a képen?
-
Scoobyka
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
kösz a gyors válaszokat....még vmi,hogy melyik gomb melyik?
itt vok és mégsem engedi....[link]
-
Scoobyka
addikt
hogy lehet a a billentyűn állítani,hogy más gomb legyen?...egyszerűen nem engedi..sem a settingsben....meg vki tudna mondani,hogy mik az alapgombok.....w az inditás,a a rárugás,d a becsúszás,q az emberváltás,e a sprint ennyire jöttem rá....elnézést a lámaságért,de elöször pesezek.....fifa pfff...
ja és ténylegelég kevés csapat van vagy nem leltem meg mindet....q-val lehet újabbakat nézegetni,de az erendezés teljesen szokatlan... -
tzimash
őstag
az csak nekem új, hogy master league-ben, kiválasztom teszem azt a juventust, és még véletlenül sem a serie a-ban fogok nyomulni vele, hanem valami öszvér bajnokságban (a-b-c-d ligák) a panatinaikosszal, meg az ajaxszal meg a franc tudja még mikkel...?
a pes 5-tel nyomtam utoljára focit, de abban még nem igy volt. vagy csak én nem jó helyen keresgéltem? -
Patrick
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát vhol olvastam, aszem Breki linkelte vagy másolta be. Sima A-nál ível egyet és pl ha 16-osnál vagy és kétszer megnyomod az A-t vagy 3-szor akor így ilyen mintha belőné a lasztina csávónak...egyszer fejeltem is egy gólt így gecc, nagyon nagy volt csak lestem. Próbáld ki trainingben..én is ott szoktam gyakorolni

-
Patrick
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem tudom...én van amikor bazi nagyokat ívelek, szoktam átfordítani a másik oldara és nagyot repül, tök jó. Aztán van amikor így belövöm a labdát a játékosnak, kétszer A-vak vagy 3-szor A-val, nah akkor nincsen íve...

vagyis nem nagyon van íve...
-
dunc
nagyúr
Sziasztok az RGB hibával kapcsolatba valami fejlemény?
-
cettlee
őstag
végre kiprobáltam a pes2008 at. a demo nem nagyon teccettt mer elég árkádos a fifához képest, de szerencsére kijött a teljes verzio és ez még a demonál is szarabb

a mozgások tök szaggatottak, a labda 200 kg-mos. a fü meg ojan mint az aszfalt.de gondoltam ennek ellenére tolunk pár meccset haverral mer ő pesbuzi de hála istennek nincsen direct ip meg semmiféle lan.1 játékterembe még elmenne eza játék -
G4bi89
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem kell kétszer csak egyszererősen a lővés erősségét mérő csík a flénél kicsit tovább legyen.Ha magas lövést akarsz mondjuk a ficakba akkor amikor megnyomtad a lövés gombot akkor nyomd a felfelé nyilat fontos,hogy akkor kell amikor még nem lőtte el de már megnyomtad a lövést.
Itt van egy faq a lövésekről stb Nekem bill.-el még top playeren is megy tudok is kapura lőni más kérdés,hogy a kapus elég jól véd és néha én is elcseszem meg az átemelés egyáltalán nem megy
-
Sirandrish
legenda
nah megnéztem a Regular fokozatot

hát elsőre ugyanugy nem sikerült golt lőni csak az a kis emelésvolt megint aztán rájöttem hogy 2szer kell megnyomni a kapurarugást és akkor normálisan lő
egyébként meg is nyertem életem első Regular meccsét
igaz hogy 11esekkel de nyertem
Viszont az a 11es rugás nem jön be..vagyis a kapus része..nem látni semmit.Plussz a magyar válogatott elég édekes mert Dzsudzsák itt se kapott helyet meg ráadásul Király áll a kapuba...érdekes de maga a game szuper

-
Csapi007
veterán
Még egy kérdés:
Az elején beállítottam egy nehézségi fokot, azt hol tudom most átállítani?
Elég agyatalan felépítésű a beállítás rész.
És hol lehet a radart kikapcsolni? Ezt se találtam. -
Sirandrish
legenda
nah kipróbáltam a Gamet

Nagyon jó kis cucc ez..beginner fokozaton sikerült kapura rugnom majd később kipróbálom a többit is mert a multkor is Regular vagy milyen fokon kezdődtek a gondok
-
Drizzt
nagyúr
Mi ez a top player dolog?
Amúgy csak nekem lett gyorsabb, s jobban irányítható a full, vagy másnak is? Marha jó így!!!
1680*1050-es felbontást nem lehet állítani.
Amúgy Newcastle-lel nyomom Master Leagueban, merthát Owen ugye Owen. 
-
Patrick
addikt
Nah végre sikerült gólt lőnöm TOP PLAYER-en. Trezeguet-vel lőttem el kb 17-ről laposan, megpattant egy védőn és gól
Aztán az inter kiegyenlített, így lett 1-1
X-nél jobbat még nem tudtam alkotni.Egyenlőre keresem a megfelelő felállást és a játékosokat. Buffon, Camoranesi, Del Piero, Nedved, Trezeguet, Andrade, Grygera biztos kezdők...Camoval nem előszőr csináltam szólót, Alexal meg 3 embert majdnem befüztem az ellenfél 16-osánál, nem tudom, hogy csináltam
Gigi meg szépeket véd. Nedved sok esetben feljött a támadásokkal és a szélről párszor beívelt. Trez meg egyszer visszajött védekezni, hát azon behaltam, hogy került oda és persze szerelt is
Többi játékosom néhol igen szürke
Így még ki kell tapasztalnom őket 
A védelemben Chiellini - Legrottaglie - Andrade - Grygera. Legro és Chiellini posztját fogom még megnézni.
A középpályán Nedved - Almiron - Tiago - Camo. Itt a két belső középpályás hát elég szürke, valahogy nem megy velük, lehet még szoknom kell őket
De van még egy két ember az ő posztjukra meglátom.Sajnos akik a csapatból kiszorultak az Zebina, Boumsong és Salihamidciz, egyenlőre
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bence007
tag
A felbontást nem sikerül még mindig átállítanom!A legújabb driver van fennt és nem megy 1280-nál feljebb.Valaki esetleg tapasztalta ezt?
-
bence007
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A teljesről!Itt nekem nem lehet állítani a felbontást igy csak 4:3 és 16:9 van!Éleg érdekes.A demoban be tudtam állítani 1680*1050-re!Kiváncsi vagyok másnál mi a helyzet?
-
Csapi007
veterán
Zsír ez a game.
Hogy lehte a játékon lassítani? Nekem nagyon gyors a játékmenet. -
bence007
tag
Én vagyok a béna vagy másnál se lehet beállítani normálisan a felbontást?Csak 1280*1024-ig engedi!
-
Patrick
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hát én nem akarom izélni a fifát...de Viszlátnak tökre igaza van...

-
Breki
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Viszlat ?
Szerintetek a TESCO-ban kapható?
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
hát árulom a régi gépem s várom a jelentkezőket
-
snecy
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megjelent, ja, nemhivatalos módon

-
Carpio
tag
Nekem egyszerűen nem akar elindulni a demó, mert valami dll-t hiányol.
Volt már vkinek hasonló?
-
Sirandrish
legenda
Megjelent!!!
ma már ki is próbálom ha minden igaz
aztán ha tudok kapura lőni meg is veszem
-
Breki
veterán
Úgy néz ki kijött
-
Breki
veterán
Milyen meccs
Közöm sincs hozzá a második félidőbeli 67.-ig percig
Amikor Sheva belövi szokásos akciógólját.
Egészen addig vezetek is mig már a hosszabítást írja ki (egy perc)Erre szöglet utánni szokásos kavarodásból egyenlít
Egy támadásra volt időm, hát ilyen lett ezzel nyertem 2-1-re

-
Patrick
addikt
Nah 1-0, Alex kurva jó volt
Gigi is, Legro is meg Nedved is. Palladino meg pláne 
Nah ennyit erről

-
Breki
veterán
Hollandiában már kapható a játék

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mass Effect pótlék? - Rövid játékmenet videón az EXODUS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Projektor topic
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Crimson Desert
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)15,6"FullHD IPS,16/48GB RAM,512GBSSD,világító billentyűzet,Új állapot
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Asus ROG Strix Scar G634 / 16" Mini LED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + extrák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Fekete Színben 100% Akkuval 6 Hónap Jótállással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HYTE Y70 Touch új, fóliás eladó
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

uninstall.

Amúgy Newcastle-lel nyomom Master Leagueban, merthát Owen ugye Owen.