Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Troppauer H.

csendes tag

Na re, elolvastam a hozzászólásokat elég jól pörög a topic, nem számítottam rá hogy ennyire, bár a téma kissé elment másfele, de nem is baj. A topicindítóban feltett kérdéseimre nem mind kaptam kimerítő választ, de erre számítottam is... Annak örülök, hogy nem fulladt hülye poénokba az egész, nem csalódtam a PH-sokban, illetve kellemesen csalódtam (1-2 kivétellel, de ezek sem voltak túl durvák, köszi).

eziskamu:
    Amúgy most jutott eszembe, valami olyasmit olvastam/hallottam, hogy a nők hüvelyének egy része amúgy is érzéketlen, úgy hogy ebből a szempontból sem gond a kis méret. Valami tv műsorban is szoltak a hüvelyi orgazmusról, de valami szaki szerint az csak érzéki csalodás vagy micsoda, de ennek is utánna kéne nézni, és most a csajoktól is bocsánatot kérek, ha nem pontos az infóm.

Hát nem tudom... Nem biztos, hogy a szakinak volt igaza. Legalábbis sok nő szerint van hüvelyi orgazmus. És ennél számít a méret, sajnos. Ez van... Persze, van sok olyan nő is, aki csak a klitorisz izgatásától tud elmenni... Annál nem olyan lényeges talán a méret, bár a szerszám vastagsága abban is szerepet jácchat (jah, az enyém arányosan vékonyabb is a norm.-nál, kb. mint amennyivel rövidebb is, arányszámilag). Na persze vannak alternatív örömszerzési módok is. :]

Amúgy sajnos sex szempontjából még csak az elmélet embere vagyok

Én is...

atus:

A linkek közül az indexes topicot olvasgattam már régebben, de kösz. Az edzésről... én is csinálgattam egy ideig, de nem volt semmi eredmény, igaz nem voltam elég kitartó (sokszor kihagytam, illetve nem csináltam elég sokáig alkalmanként), és nem is nagyon hittem az egészben... :] Amúgy sincs napi, zavartalan magányban eltölthető 1 órám jelenleg sajnos, hogy rendesen csináljam.
    Ja és kösz hogy újra megnyitottad, szerintem is a fáradtgőzben ez is elfér... akit zavar ne olvasson bele.

Fade_Away:
    Hát igen, ez így működik, tetszik vagy nem, nem is biztos, hogy a mai kor szellemét kell hibáztatni kizárólag, ez részben genetikai dolog is... Nekem a négyből az első, a magasság nem probléma, a második már igen (igaz még nincs súlyproblémám, de kisportolt sem vagyok), a harmadik, nos igen, az nagy gond. A negyedik (pénz), relatív... Nem vagyok nagyon csóró szerencsére, bár olyan attribútumokkal (kocsi, lakás) nem rendelkezem egyelőre, amikre a csajok buknak...

Parci:
    10-12 cm-rel is lehet normális szexuális életet élni.
    Hát, az igaz, hogy elvileg nem akadálya a gyermeknemzésnek, hogy kielégítő szexuális életet lehet-e így élni, arról nem vagyok azért meggyőzve. :( Persze, lehet talán találni megfelelő partnert, de szerintem elég nehéz. A többségnek biztos, hogy nem felelne meg... miért élvezne a nő egy olyan együttlétet, ahol nem is érzi a srác cerkáját?:( Na persze, biztos van aki érezné, de olyan is aki nem...

MUŁĐER:
    olvastam valahol,hogy a nők hüvelyének hossza általában nem több mint 10 centi,tehát a túl hosszú csak macera meg minden

Hát azért ez szerintem nem teljesen így van:) Azért a 20 cm-es is be tud menni tövig:) ersze ez így már sok nőnek már esetleg fájdalmas is lehet

u.i.: Persze, jó lenne megbékélni magammal, ahogy sokan mondták is. Csak elég nehéz, sajnos nem tudom a gondolataimat irányítani annyira, hogy ez ne jöjjön rendszeresen elő a gondolataimban... Nah, mind1, talán egy pszichológus segítene. Bár voltam már, és akkor nem sokat ért az egész.

Új hozzászólás Aktív témák