Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• h040091

csendes tag

válasz mr_ricsi #112 üzenetére

De lehet, sőt, rá is dugtam. (Szánom-bánom, de első dolgom volt, hogy rányomtam a pent, aztán láttam, hogy drivert akar...) Épp ezért lenne fontos, hogy megtaláljam ott drivert, ahova a telepítő kicsomagolja, de ott csak a 0 bájtos fájlok vannak (dokhdc.inf, dokusb.inf) és egy Safeeject.exe. Így nem tudom azt csinálni, hogy az ismeretlen eszköz illesztőprogjamját újratelepítem az eszközkezelőből, mert nincs meg az illesztőprogram. Időközben a windows mappában megtaláltam a két fájl nem 0 mérettel, viszont azokra meg azt írja, hogy nem tartalmaz információt a hardverről. Szóval eltoltam ez tény, de ezen a gépen kell használnom, nincs mese. Szóval az érdekelne, hogy hogy pucoljam a drivereket, hogy ''tiszta lappal'' foghassak neki újra? Az oprendszer újratelepítése is egy alternatíva lehet, de ezt is szeretném elkerülni. Mondjuk mivel igazából sehol nem találtam ilyen hibát leírva, arra lehet következtetni, hogy egyedi az eset (hogy nem fut le normálisan a telepítő) - és így mégis pl egy újratelepítés lenne a legjobb. Azért ha valakinek van ötlete, szívesen veszem, köszike.

NT

Aktív témák