Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
h040091
csendes tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
De lehet, sőt, rá is dugtam. (Szánom-bánom, de első dolgom volt, hogy rányomtam a pent, aztán láttam, hogy drivert akar...) Épp ezért lenne fontos, hogy megtaláljam ott drivert, ahova a telepítő kicsomagolja, de ott csak a 0 bájtos fájlok vannak (dokhdc.inf, dokusb.inf) és egy Safeeject.exe. Így nem tudom azt csinálni, hogy az ismeretlen eszköz illesztőprogjamját újratelepítem az eszközkezelőből, mert nincs meg az illesztőprogram. Időközben a windows mappában megtaláltam a két fájl nem 0 mérettel, viszont azokra meg azt írja, hogy nem tartalmaz információt a hardverről. Szóval eltoltam ez tény, de ezen a gépen kell használnom, nincs mese. Szóval az érdekelne, hogy hogy pucoljam a drivereket, hogy ''tiszta lappal'' foghassak neki újra? Az oprendszer újratelepítése is egy alternatíva lehet, de ezt is szeretném elkerülni. Mondjuk mivel igazából sehol nem találtam ilyen hibát leírva, arra lehet következtetni, hogy egyedi az eset (hogy nem fut le normálisan a telepítő) - és így mégis pl egy újratelepítés lenne a legjobb. Azért ha valakinek van ötlete, szívesen veszem, köszike.
NT
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell 3490 Intel i5-8250 laptop (hibás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest