Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Aktív témák
-
h040091
csendes tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
De lehet, sőt, rá is dugtam. (Szánom-bánom, de első dolgom volt, hogy rányomtam a pent, aztán láttam, hogy drivert akar...) Épp ezért lenne fontos, hogy megtaláljam ott drivert, ahova a telepítő kicsomagolja, de ott csak a 0 bájtos fájlok vannak (dokhdc.inf, dokusb.inf) és egy Safeeject.exe. Így nem tudom azt csinálni, hogy az ismeretlen eszköz illesztőprogjamját újratelepítem az eszközkezelőből, mert nincs meg az illesztőprogram. Időközben a windows mappában megtaláltam a két fájl nem 0 mérettel, viszont azokra meg azt írja, hogy nem tartalmaz információt a hardverről. Szóval eltoltam ez tény, de ezen a gépen kell használnom, nincs mese. Szóval az érdekelne, hogy hogy pucoljam a drivereket, hogy ''tiszta lappal'' foghassak neki újra? Az oprendszer újratelepítése is egy alternatíva lehet, de ezt is szeretném elkerülni. Mondjuk mivel igazából sehol nem találtam ilyen hibát leírva, arra lehet következtetni, hogy egyedi az eset (hogy nem fut le normálisan a telepítő) - és így mégis pl egy újratelepítés lenne a legjobb. Azért ha valakinek van ötlete, szívesen veszem, köszike.
NT
Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest