Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuning2107
újonc
Megcsináltam. Az szerint jó a pendrive.
-
Tuning2107
újonc
Rendben! Köszönöm a segítséget!
-
Tuning2107
újonc
Azt nem csináltam meg még, viszont mindent sikerült áthelyeznem a gépre, még azokat a képeket is amiket eddig másolni sem engedett, de azoknak ugyanúgy maradt 16KB a méretük és továbbra sem tudom megnyitni. A pendrive-ot leformáztam.
-
Tuning2107
újonc
Sziasztok!
Érdekes dolgot tapasztaltam. A pendrive-omon van minden fájlom (azon tárolok minden cuccom, nem a laptopon) és múltkor tapasztaltam már olyat, hogy pár zenét nem tudtam lejátszani egy idő után (előtte letudtam). Nem tudtam mi van velük így letöröltem, vagyis akartam volna. Nem lehet letörölni őket, a fájl meg marad, de maga a fájl mérete az 0MB-ra csökken le miután letörölném. Megpróbáltam mondom a többi fájlt áthelyezem a gépre és a pendrive-ot leformázom, hogy amiket nem engedett törölni zenét letörlődjenek, de rengeteg képet és zenét még csak nem hogy áthelyezni nem bírtam a gépre a pendrive-ról (a dolgok kb 1/4-edét), de még csak másolni sem engedi (kiírja, hogy szüntessem meg az írásvédettséget, pedig nem is írásvédettek). Ez a művelet után azok a zenék és képek amiket nem enged másolni se nem játszódnak le/nem jelenítődnek meg. Képek közt van ami számomra eléggé fontos amiket külföldön csináltam, nem szeretném, ha elveszne. Azoknak a képeknek a mérete 16kb-t csak amiket nem nyit meg (nem tudom, hogy csökkent le a méretük, míg a többi képnek 1-1,5mb a mérete, és ezeknek is annyi volt). A sajátgépbe kis ikonba viszont mutatja kis képekként. Pedig mielőtt át akartam helyezni volna megnyitódott minden kép. Lefuttattam a vírus ellenőrzést, de nem talált vírust, illetve lefuttattam a hiba ellenőrzést és azt írta ki, hogy a windows által nem javítható hibát talált.
Kb 2 hónapja vettem 10 000-ért ezt a pendrive-ot (32GB-os).... Ez most azt jelentené, hogy a pendrive kuka? És hogy azok a fájlok elvesztek amiket nem tudok megnyitni a pendriveról?
Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3DMark 11 eredmények
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Byski Áramláskijelző.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest