- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
válasz
King Unique #5202 üzenetére
Hát ez a tipikus "én nem csináltam semmit" jellegű probléma (volt). Látszólag nem csináltam semmi olyat, ami indokolta volna a jelenséget. Most, hogy a gyártó (MSI) honlapjáról 2020-as (ez a legújabb) chipset drivert felraktam és az óta atomstabilan működik megint az USB. Szóval a fentiek alapján100%, hogy egy Windows frissítés vágta haza. Köszi a válaszod.
-
sellerbuyer
őstag
Sziasztok! A gépem 9900k-s proci, z390 pro alaplappal. Kb. egy hete azt kezdte el csinálni, az összes létező pendrive-al (vagy 20 db körül), hogy egy pillanatra felismeri és megjelenik a tartalom, majd leválasztja, majd megint felismeri egy pillanatra, megint leválasztja és egyfolytában ezt váltogatja. Az összes USB portjával ez van. Vírusra gyanakodtam és még most is arra gyanakszom, de eddig nem sikerült vírust találnom a gépen. Win 10 legfrissebb van fent, esetleg USB driver lehet gond? Tudtok valami stabil USB drivert esetleg, amit érdemes telepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest