- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
válasz
King Unique #4248 üzenetére
Megoldódott. Rufus-al megformáztam MBR bios/uefi + large FAT32-re, 32k-s klaszter mérettel, és a pendrive életre kelt a tv-ben is.
Köszönöm mindenkinek aki hozzájárult!
-
qfm
őstag
válasz
A plusz partíciót letöröltem még az elején, és a teljes területtel kezdtem dolgozni. Én is erre tippeltem először.
-
qfm
őstag
válasz
Korábban ugyanezzel a pendrivval gyári 64gb-os (egy partíciós) formázással használtam. Tehát a tv tudta, csak valamilyen formázási különbség volt. Hogy mi volt gyárilag azt nem tudom, mivel fel se merült bennem, hogy ennyire buta a TV, így nem jegyzeteltem. Ezért írtam, hogy segítség lenne, ha valaki tudná. Diskpart volt, lemezkezelős formázás volt, windowsos formázás volt. Egyedül a FAT32 konverziót nem próbáltam még, ami említve lett, az megy most. A tv topicjába szívesen mennék, de a tvt párom kapta régen, címke nincs rajta, típusszámot sehol nem ír ki, így a fogalmam sincs családba tartozik. Ezért nem néztem meg a gyári leírást sem, hogy mi baja lehet. Most még fut a FAT32 konverzió, ha úgy sem megy, rakok be lemezkezelős képet. Írtam, hogy próbáltam több partíció méretet, nem ugyanazt próbálgatom. Ki is dobtam róla a korábbiakat, újakat hoztam létre, egyszerre 1-et, kettőt, egész területre, és rész területre is. Hamarosan kiderül, hogy a FAT32 elhozza-e a csodát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged