- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
válasz
King Unique #4047 üzenetére
Ceges partnertol jott, nem volt idom megnezni, ezert nem irtam tipust, csak annyit tudok, amit mondtak, hogy 15,7GB szabad kapacitast jelez win alatt.
Orultem volna valami normalis tsztprogram ajanlatnak, de ezek szerint, ha ilyen lenne, akkor lenne osszefoglalo is a topicban es ott szerepelne.
Talan sombaton lesz idom vele foglalkozni, akkor raszanok egy orat, majd visszajelzek, hogy miket tudtam meg.
-
King Unique
titán
válasz
King Unique #4047 üzenetére
A pendrive-ok típusára visszatérve, ha normális gyártó termékei és eredetiek, akkor azoknak azért rendesen kellene működnie. Ellenben ha ilyen noname promóciós vackok, vagy éppen eBay és társai helyekről kifogott fake pendrive-ok, akkor nem lenne meglepő az ellenkezője. Kaptam már én is promóciós szemetet, amit rádugva a gépre, fel sem ismerte az OS, ráadásul több gépen próbálva sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest