Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Csináltam egy átláthatóbb képet Akartam, hogy lásd az összes meghajtót ami a gépbe van.
Rendszereztem a partíciókat, így jól látszik fent is a két névtelen lemezpartíció ami a flashdrive-hoz tartozik, az I meghajtó ESYSRESCUE elnevezésű pedig a nagyobb flashdrive partíció amin a vírusírtó van a Win 7 csak ezt a partíciót látja! -
Interceptor
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Még annyit, hogy win 10 alatt nem tudtam felrakni az eset live-ot a pendrivera, a végén mindig hibát jelzett, csak win 7 alatt sikerült és ott csak egy partíciót lát. Ha berakom a win 10-es gépbe mind3 partícióra azt irja hogy formázni kéne a partíciókat, de nem ér semmit.
-
Interceptor
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Sorry megvan akkor: [kép] A lemez 3 az legalul, és 3 partíciót lát belőle egy nagyot és 2 kicsit. Mit lehet ezzel kezdeni? 1 hete újra kellett telepíteni a wint, mert nem töltött be(elvileg vírus volt, még sosem történt ilyen) de nem rendes telepítést csináltam usb-ről hanem a rendszerre bíztam, nem húztam le a hdd-ket sajnos, ha jól látom oda is telepített valamit. Valószínűleg újra fogom rakni, ha megoldódott az e pendrive probléma, így nem merem használni, csak az eset live virusírtót toltam fel rá, hogy leellenőrízzem az összes meghajtót. Win 7 alatt úgy fel is ment rá ez a vírusírtó és tudtam is futtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Indulhat a mélytengeri rettegés, premier előzetesen a Cthulhu: The Cosmic Abyss
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Nintendo Switch 2
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest