Hirdetés
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Pitterix: Gyógytorna
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
A kerékpáros egy külön sztori. Én egyébként tartom, hogy nem közlekedési eszköztől függ, hanem alapból egy rakás hülye van a világon, az meg kb. random, hogy ezek a hülyék épp, hogyan mozognak A-ból B-be. Kerékpárosként pl. nagyon ritka, hogy előremegyek a pirosnál, mert tudom, hogy utána vissza kell előznie a kocsisornak, de nekik oldaltávolságot kell tartani. Úgy legyek gyorsabb, hogy aztán feltartom Őket mert szembe meg jönnek, aztán csodálkozzak, hogy beszuszakolják magukat közém meg a szembejövő közé? Ezt pl. sosem fogom megérteni. A múltkor Bikalra mentünk fotózni, délután volt, de árnyékos részeken már gyakorlatilag szürkület. Négy bringás ment lakott területen kívül, kivilágítatlanul, láthatósági mellény nélkül, kettő kettő egymás mellett, 300m különbséggel. A két hátul haladóra rádudáltam, azonnal hevesen mutogatni kezdtek, a két elöl haladó tag még meg is állt, hogy biztosan lássam a középső ujjukat. Sajnos siettem, de meg kellett volna állni megkérdezni, hogy ha már tök szabálytalanul közlekednek, akkor miért érzik szükségét, hogy "bekapjam" ha jelzem, hogy ez így nem oké.
A sávon belüli előzést amúgy telibe megtiltanám mindenkinek, közlekedési eszköztől függetlenül. Totál logikátlan és baromi veszélyes és ahogyan azt szoktam mondani az autósnak, amikor hisztizik, hogy miért kell kivárnia míg normális oldaltávot tartva (1,5m) meg tudja előzni a kerékpárost, hogy az azonos sebességgel haladó, de szélesebb lassú járművön sem tud átmenni (értsd lovaskocsi vagy egyéb lassú móka), úgy azt mondom a motorosnak/kerékpárosnak is, hogy ha nem tud centizgetés nélkül előremenni, akkor várja ki szépen a sorát.
(#85804) Balu77: A másik sebességének a megválasztásába nem szólhatsz bele, akkor is segítened kell az előzését ha gyorsan megy. Közöd nincs kb. ahhoz, hogy mennyivel teszi ezt. Autópályán szoktam rendszeresen látni, hogy mennek a belsőben óra szerinti 130-al és eszükbe sem jut elengedni a gyorsabbat, ez is megér egy misét egyébként ha már itt tartunk.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Janoska26