Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thx1138Hu
tag
Windows 98 alatt nem működik a pinnacle program se.
WIndows XP-t probáltam SP1-el és SP2-vel is ! -
bbchris
senior tag
Oprendszer melyik Win98 vagy XP ? ha Win98 akkor kell valami USB patch ha jól tudom XP-nél meg azt hiszem kell az SP1-es legalább . Aztán lehet az is hogy a Pinnacle nem szereti az USB karit ?!
-
Thx1138Hu
tag
Sziasztok! Van egy hatalmas problémám! A barátnőmnek vettem egy Pinnacle Systems PCTV USB 2.0 Tv tunner kártyát, de nem tudtam hogy a notebookjában nincs USB 2.0 port. Vettem egy PCMCIA kártyát ami USB 2.0 bemenet van. Ezzel minden tökéletesen mőködik kivéve a TV tunner. A tunnernek nincs külön tápja, az USB-n keresztül veszi az áramot.
Amikor rácsatlakoztatom a PCMCIA kártyára, akkor a windows kiirja hogy talált egy usb eszközt, elkezdi telepíteni majd kiirja hogy hiba lépett fel a telepités közben és nem telepíti fel.
Van valakinek ötlete hogy mi lehet a probléma, esetleg hátha valakivel már előfordult ilyen.
Windows re-install megvolt de nem segített. Drivereket is probálgattam de semmi változás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest