Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
pubwart
aktív tag
Sziasztok!

Az a nagy bajom, hogy vettem egy PCTV Stereot. Betettem, feltettem a cuccokat hozzá és egyszerűen nem okés a dolog. Lehet a kártya szar, nem tudom. De valami egyszerűen nem jó benne. Felismeri. Elkezd futni a PCTV Asisstant. Minden test okés rajta csak az utolsó nem:
Device test
This test will check whether the PCTV will work fine. Please make sure that the board is inserted correctly. Connect the antenna input of the PCTV to the cable of your antenna system and/or connect an external active video device (like a VCR) via Composite or S-video.
Press Continue to start the test.
Majd itt megbukik és ezt írja ki:
Device test
The device test failed. Probably no interrupt was assigned to the PCTV, or the interrupt in question is being used by another hardware device.
Please use the Device Manager to review the configuration of your system and resolve this conflict.
Press Exit to exit the program.
Szóval ezt írja, majd megnézem az eszközkezelőt és ott a vezérlő között meg is találom, mint Pinnacle PCTV Stereo PAL Capture Device. Csak ott mellette azaz előtte egy kis sárga felkiáltójel van és semmi több.
Megnézem mi a baj vele és ezt írja ki:
A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)
Az eszköz hibaelhárításához kattintson a Hibaelhárítás lehetőségre.
Szóval nem tudom mi baj lehet vele, de nem akar egyszerűen működni.
Kérem segítsetek, ha tudok.
Mi lehet ez? Hardwarehiba? Program? Vagy rossz a TWAIN Driver?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest