Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janesz1981
tag
Ez segíthet példaul fps problémákon is meghogy stabilabban fussanak dolgok elvileg. Példaul én counter strike ozok és régi ge2mx400 al ellátott gépemen jobb volt mert ott sokkal jobban lehetett löni most meg megy összevissza a golyó mintha valami miatt meg lenne zavarodva. Nincs elég idö adva hangkarinak gondolkozzon xerintem ez a baj bár ez csak laikus feltevés nem értek hozzá csak irták ez segíthet kárt nem okozok vele ugyhogy csak azt akarom megtudni ha tudná valaki hogy hogy tudnám megvátzoztatni ezt a pci latency értéket integrált hangkarinál. Hangsuly az integrálton van mert xerintem azért nem tudja progi..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Nintendo Switch
- LEGO klub
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest