Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Aktív témák
-
Louis
tag
Nekem van egy Club3D X800GT 256MB GDDR3, TV-OUT, DVI, Doboz, cd-k, kábelek, Alien Computeres Garanciával, 2 hónapos. Ár 33K, ami alkuképes.

-
Ati007
őstag
hát feki nem értelek?!

Te tényleg körbenéztél vagy csak kitaláltad hogy drágán adja? A kedvedért felkerestem pár boltot interneten ezeket:
[link]
[link]
[link]
hát ezeken a helyeken mind drágább pár ezressel mint mikádo árulja!
és azt is érdemes megkérdezni hogy milyen memok vannak rajta mert szerintem
ezeken is lehet eltérés ami tunningnál jól jöhetne.
his gto-t tényleg látsz olcsobban de nem icq hütésel!
Amúgy szerintem ezek az árak teljesen rendben vannak 1-3 ezressel olcsobb mint boltban (bolti garival) és van is neki (hivogasd körbe hogy hol van gto és lehet pár forint elmegy telcsire is)
Szóval az nagyon erős hogy át akar téged verni
(szerintem meg te akarsz palit fogni itt
) -
deicide
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
miért, ha Te bemész a boltba, az új cuccot rögtön a nettó ár -10%ért adják oda?
-
feki80
tag
Azért ha valaki mégis eladná a kártyáját, akkor várom a korrekt ajánlatokat!
-
feki80
tag
-
donw3ga
őstag
Alienben: GeCube ATI Radeon X800 GTO 256MB GDDR3 TV-Out + DVI PCI-Express 37 960 Ft 47 450 Ft
GeCube nem egy rossz kari, és számlát is kapsz, próbáld meg cégre megvenni ''féláfával''
-
feki80
tag
Rendben van!Van igazság amit mondtál!Kicsit túl reagáltam a dolgot!Csak tudod bosszant hogy rajtam akar valaki nyerni, amikor két kattintással megverik az ár ajánlatait!!Jöjjön egy korrekt árral és akkor nincs semmi kötözködés!!Igen én írtam hogy keresek VGA-t csak elfelejtettem odaírni hogy korrekt ajánlatokat várok!!
-
-
Ati007
őstag
Bocs hogy beleszolok de nincs igazad!
Kerestél vidkarit majd jöttek ,ajánlotak neked és egyböl lefikázod az árát!?
Pesrsze hogy nem kell töle megvenned ott veszed ahol akarod és mindenki szeretne olcsobban venni de attól miért kell jönni itt hogy itt is olcsobb meg ott is olcsobb ha igy tudod hol olcsobb akkor miért nem veszed meg ott??!!
Jó lenne valami palit találni mi (majd 2hét múlva mikor eladnád akkor meg ugyanolyan áron szeretnéd majd eladni?)
Nem akarok vitát kellteni csak arra akartam rávilágitani hogy ezt ajánlotta ha van jobb ajánlatod azt kell megvenni de attól Ő még nem akkar átverni téged! -
feki80
tag
Szia!
Engem a kiskerárak nem érdekelnek!Én magam szeretek utánna járni a dolgoknak!Lehet hogy a Lord-ban csak ki van írva hogy annyi, de holnap telefonálok nekik!Szerintem egy olyan HIS kártyáért akkor is sok a 46.500 Ft!De ez csak az én véleményem!De azért van a fórum hogy megtárgyaljuk! -
deicide
veterán
Akkor tedd azt, itt nem nagyon találsz olyat, aki ennél olcsóbban ad Neked... de legyen szerencséd...
más kérdés, hogy tőlem is veszik ennyiért, és biztos nem azért mert a Lordnál van annyiért, amennyi... egy dolog mi van az árlistában és mit árulnak ténylegesen...
[Szerkesztve] -
feki80
tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Hali!
Kössz a megerősítést!Nem tudom egyesek miért akarnak nagy haszonnal dolgozni! Ha már valami egy árban van, akkor is inkább a boltból rendelem mint magánszemélytől!Hiába új és bontatlan! -
-
feki80
tag
Sziasztok!
PCI-E foglalatú X800, GT, GTO videókártyát keresek!
Ajánlatokat várok!
Üdv Laci!!
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- X140M1F4N károsultjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)

Akkor meg vedd meg lordba mert olcsóbban nagyon nem fogsz itt találni (Ha van egyáltalán Lordba)