- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Realradical
őstag
válasz
Hawk1979 #125 üzenetére
Én úgy vettem ki, hogy itt most azokról a típusú procikról/hűtésekről beszélgetünk amik olyan szinten vannak összeragadva, hogy lefogott állapotból ha meghúznád fölfelé a procit simán kijönne lábakkal vagy láb nélkül. Ha azt nekem valaki úgy le tudja csavarni károsodás nélkül az előtt leborulok a főtéren.
A régi ezüstpasztás s478-as szériánál nagyon sok olyat láttam ahol egyszerűen nem tudtad másként szétszedni. Ha simán csak meg van szorulva lehet pöcögtetni meg macerálni, csavargatni, de ha komolyan megszorul a proci az egyenlő a gyilkossággal ha elcsavarod (pár láb tuti ott marad). -
BemAnyó
senior tag
válasz
Hawk1979 #125 üzenetére
"mint ahogy a töltött csokis kekszet is" ez nagyon ottvan
meg is éheztem
shteer : eddig nem találkoztam olyan deszkával ahol szépen lett volna felrakva az északi híd, most már reflexből kapom le és újrapaszta, de igysem árt ezt évente megismételni, és akkor samu se kell hozzá, meg jobban is hűt, -
shteer
titán
válasz
Hawk1979 #125 üzenetére
+ asuséknál fordul elő még, h az alaplap északi de főleg a déli híd bordája durván oda van ragadva - én is paráztam mikor szedtem szét, h feltegyem a vízhűtő blokkot
de enyém szerencsére normális fehér pasztával volt kenve, az északi viszont vmi durván kemény rágógumihoz hasonló cuccal, ráadásul csak a fele felületén érintkezett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest