-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajog159
aktív tag
(Pár éve, amikor megcsináltam PayPal accountot nagyjából elolvasta, hogy is működik, de azóta nem használtam és bizony sokat felejtettem. Ezért ilyen alapkérdést teszem fel).
Ha neten online vettem valamit, az összeget rögtön leveszik a kártyámról, ugye? (Látom is a levonást) Ha nem kapom meg az árut, mit tehetek? PayPal segít a reklamációban vagy ehhez semmi köze?
Előre is kösz!
-
sajog159
aktív tag
Most kezdem használni PayPal-t (és eBay-t). Sok mindent elolvastam a témáról, talán túl sokat, mert már keverednek a fejemben…
Apró kérdés: PayPal-nál bankszámla és MasterCard kártya van csatolva és aktiválva. Fizetéskor, ha PayPal-t választom, szálámról vagy kártyámról lesz a levonás? Ha egyaltalán számit a differencia ilyenkor…
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ivqkzy-: Eddig
- Milyen házat vegyek?
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged