Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cetli
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem , problémám lenne.Évekkel ezelőtt regisztráltam egy PayPal fiókot ( HUN) volt hozzá adva egy magyar telefonszám, sajnos ez időközben megszűnt. ( így nem tudok belépni )Viszont van egy jelenleg is másik aktív PayPal-om (DE). Írtam a supportnak gyorsan kaptam is választ, ugye ezt csak telefonon lehet elintézni, ez nem gond.
A kérdésem az lenne , ha nem foglalkozom a régi PayPal al hanem regisztrálok egy újat ( magyar bankkártya nélkül ) ahogy olvastam ez is egy opció és mindig utalok a német PayPal ról?!
Lényegében csak azért kell mert a Playstation store nem fogadja el a német paypalt, mikor regisztráltam anno akkor otthon használtam.
-
Cetli
tag
Végre tudom használni az új kártyával a PayPal om.
Utolsó beszélgetésem a supportal:.Bitte überprüfen Sie, ob noch Transaktionen oder Abbuchungsvereinbarungen mit dem alten Bankkonto aktiv sind. Um aus dem Minus zu kommen, laden Sie bitte Ihr Guthaben auf. Dafür überweisen Sie en Betrag bitte von dem aktiven, aktuellen und hinterlegten Bankkonto an die folgende virtuelle IBAN:DE20**************** Das Geld ist dann 2-3Bankarbeitstage später auf Ihrem PayPal-Guthaben.
Elutaltam erre a számlaszámra, 2 nap rajta volt a PayPal on. Ugye lejött -9,99€ és azóta szépen megy.
Köszönöm szépen, és Kellemes Karácsony Ünnepeket.
-
Cetli
tag
Hello. Közben sikerült egy kicsit utána járnom a dolgoknak, supportal beszéltem.
“Also die -9,99€ sind vom 9.12.2020, da wurde eine Abbuchungsvereinbarung an Lebara Limited veranlasst, zeitgleich erfolgte eine Stornierung. Die Lastschrift ging aber schon raus, PayPal hat versucht von Ihrem Bankkonto mit der Endziffer *-*-*-* abzubuchen, das ist aber fehlgeschlagen, deswegen kam es zu einem negativen Betrag auf Ihrem PayPal Konto. Ihre Einzahlung vom 28.11.2020&09.12.2020 wurden abgelehnt, deswegen ist Ihr Konto immer noch im Minus.Warum Sie kein Guthaben aufladen können, muss ich mir noch einmal genauer ansehen, deswegen bitte ich Sie um einen Moment geduld.”
Lényegében:. “2020.11.28-tól2020.12.9-ig történő befizetését elutasítottuk, így fiókja továbbra is piros színben van.
Alaposabban meg kell vizsgálnom, miért nem töltheti fel a hitelt, ezért kérem, legyen türelmes.”
Ugye ez a régi ( Postbank-os) kártyám volt. De ez akkor is furcsa, hogy a másikról miért nem vette le ahogy hozzá adtam.
-
Cetli
tag
Köszönöm szépen!
“German Maestro cards can in general not be used to make online purchases, unlike in some other countries. You can add your Deutsche Bank account details (IBAN number)” - ezt passzolom, unokatestvéremnek is ugyanez a kártyája van. Viszont neki meg simán megy. Nem kellet semmit se beállítani. Ezért nem is értem. Köszönöm szépen a válaszod, azért keresgélek még tovább.
-
Cetli
tag
Persze német regisztráció. Volt egy másik kártyám postbank, ott csak hozzá adtam és jó is volt. Ezért vagyok most tanácstalan. “ Normál Mastercard?“ maesrro.
“A kártyánál nincs valamilyen limit beállítva” tudtommal nincs.plusz van egy - 9,99 € PayPal egyenlegem is csak nem tudom mire. De ezt se tudom befizetni mert, azt írja toltsem fel, vagy adjak hozzá hitelkártyát.
-
Cetli
tag
Hello.
Esetleg valaki járt már hasonló helyzetben?! Van egy bankkártyám, ami hozzá van adva a PayPal hoz kód megjött aktív. De ha fizetnék, vagy utalnék másik PayPal kontora azt írja toltsem fel vagy adjak hozza hitelkártyát. Pénz van rajt, plusz a kártya kreissparkasse münchen. Írtam PayPal nak ott nem kaptam értelmes választ, plusz a bankomtól sem .😁( Annyit sikerült hogy a netbankomba sikerült hozzá adni a PayPal- t) Hátha tud valaki segíteni köszönöm.🙂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest