Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hibavissza

veterán

válasz axioma #14082 üzenetére

Látom bank közelében nem jártál mostanában. Talán hívő vérpistikéhez van szerencsém...vagy valami kretén paypal alkalmazott hogy sértegetsz és szarozol engem? :D

1.) rendszeresen utalok és utalnak hozzám külföldről. Valutaváltás utalás egy nap. Ha több lenne bankot válltanék.
    2.) azt, hogy a paypal milyen aljadék módon próbálja úton útfélen lehúzni az ügyfeleit - user error-nak álcázva - az nem titok.
    3.) de mindettől függetlenül újra megkérdem okoska: hol a pénzem? a ráffizetszel ne kapálózz, azok hétfőn elküldték. nem ültek rajta. Nem az 1800 Ft-os paypal lehúzást sokallom, mert az csak simán gusztustalan. Az átverős technikájuk sajátja.
    4.) te figyu, hogy jön ide a pénzmosás? Ez egy szimpla valutaváltás.

A szarozás és ócsárlást otthon. Ha nincs érved, tanácsod. Kérlek ne írj választ.

Buktam 7000 Ft ennyit megért, hogy egy életre elfelejtsem és szarozzam úton-útfélen őket ;]

• hibavissza

veterán

válasz axioma #14079 üzenetére

A paypalra magyar regisztracioval CSAK forintot tudsz befizetni.

1. miért? ennek semmi értelme. ez is egy olyan szabály, hogy hátha valaki nem tudja és beszopja.
    2. miért nem utalta vissza akkor?
    3. hol a pénzem 4 munkanapja?

még egyszer leírom: be van fogadva a tranzakció. több mint 1700 forintot le is szipkáztak. ne cifrázd. ez egy szar.

Hintalow: A Ráffizetsz egy csődtömeg tudjuk. De hétfőn már befogadta az Uncredit. Ma szerda van. Ez így ebben a formában nem jön ki. A kérdés továbbra is él: hol a pénzem? Miért ne utalhatnék dollárt vagy jent? Ja, már tudom: me' paypal :DDD

• hibavissza

veterán

Sziasztok!

Próbaképp elutaltam a paypal-nak 20 dollárt a forintos Ráffizetsz bankszámlámról az Unicredit-nél vezetett paypal számlára.
    A költségeket átvállaltam és a devizaváltást is a Ráffizetsz bank végezte. Mindez történt pénteken.
    A terhelést befogadták, az Unicredit befogadta a pénzt. A paypalon még nem látom :o . A pár nap igen távol van a négy munkanaptól.

Mindezért a "remek" szolgáltatásért fizettem 1800 forintot költség gyanánt. Így 1 db dollár nekem 320 forintba került. :DDD

Többen óva intettek a paypal-tól. Nem hittem nekik. Most már én is óva intek mindenkit ettől a bandától. Én megfizettem a tanulópénzt. Más ne tegye.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés