- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Aksomatic
üzenetére
Egyből azzal kezdtem, de ott sincs...
(#10031) axioma: Olyat is olvastam hogy valaki regelt XY email címről, majd megváltoztatta egy régóta használt gmail-re, ugyan így nem jött megerősítés oda, majd regelt egy friss gmail-t, azon meg mentvgond nélkül...Szóval tényleg nem értem az egészet...
-
Kernel
nagyúr
válasz
Aksomatic
üzenetére
Az instant utalásnál belép a láncba egy szlovák bank, ami valahogy elintézi / garantálja, hogy a pénz a PayPal-re kerüljön még aznap, ha jól tudom. Ez le van írva pontosan, hogy mit garantál, mit nem.
De nekem erre nem volt szükségem, mert anélkül is éjfél után megjelenik az összeg. Csak arra kell figyelni, hogy 16 óra előtt utaljak, mert ahonnan én küldöm, 16 órakor zár a "bolt", vagyis a könyvelés.
Ennek megvan az az előnye is, hogy a PayPal elmenti a számlaszámot, és amikor visszafelé akarok utalni, eleve felkínálja. Így nem lehet elrontani a Withdraw műveletet, ahol egyébként egy hiba 1500 Ft kezelési költségbe kerülhetne, holott amúgy ingyenes.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Aksomatic
üzenetére
Netbankból a legkényelmesebb, vagy bankfiókból személyesen is lehet utalni (gondolom), esetleg Telebank is létezik, de a lényeg egy saját számla (névnek egyezni kell a PayPal-fiók nevével).
Utalás díja egy hazai bankon kívüli utalásnak felel meg, mivel egy Unicredit számlára megy. Ez az Erste Netbank esetében 105 Ft például.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Aksomatic
üzenetére
Utóbbinál belép a láncba egy cseh bank, ami valahogy elintézi / garantálja, hogy a pénz a PayPal-re kerüljön még aznap, ha jól tudom. Ez le van írva pontosan, hogy mit garantál, mit nem.
De nekem erre nem volt szükségem, mert anélkül is éjfél után megjelenik az összeg. Csak arra kell figyelni, hogy 16 óra előtt utaljak, mert ahonnan én küldöm (Erste Bank) 16 órakor zár a "bolt", vagyis a könyvelés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/