Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz sepsi0 #43600 üzenetére
Ha a Money Pool volt használva annál erre kell figyelni (Összefoglaló 14. pont)
......A Gyűjtéshez való hozzájárulás a barátok és a család útján történik; nem kell PayPal ügyfélnek lennie ahhoz, hogy hozzájáruljanak.
Mi, mint a számlatulajdonos, nem tudunk hozzájárulni a Gyűjtéshez.
Miután elértük a gyűjtési célösszeget vagy lejárt a megadott idő, a pénzt átutalhatjuk a PayPal számlánkra. Ezek az átutalások ingyenesekA forint egyenlegen kell lenni a pénznek a gyűjtés leállítása után és csak akkor lehet fizetni abból, tehát át kell mozgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz sepsi0 #43598 üzenetére
Azért kérdeztem hogy mi az elvárás, mert ezt a részt hogy az egyenleg is elfogadható legyen vagy csak bankkártya nekik kell megadni. Sajnos nem nagyon bőbeszédű ebben a tekintetben az ÁSZF-jük.
Ha nem céges akkor a bankszámla adat beírása vagy nem beírása nem befolyásolja fizetést
Az egyenlegnél ugye nincs olyan hogy függőben lenne a pénz elérhetősége? Ha nincs ilyen és a PP fiókban az egyenleg van elsődleges fizetési eszköznek megadva akkor lehetne fizetni, ha az elfogadóhely nem kártyára korlátozta. Gondolom 300K alatti a fizetendő összeg?
Esetleg megkérdezni őket hogy mehet-e pénzküldéssel a PayPal fiókjukra pénz nem pedig azon a felületen ami elő jön. -
sepsi0
őstag
válasz sepsi0 #32119 üzenetére
Most az új accrol simán tudnék írni nekik.
Most komolyan, mit csináljak, hogy hivatalosan a szabályok szerint járjak el? Hívni telefonon biztos nem fogom őket, írni nem tudok a régi accrol...
Vagy használjam a régit, hátha feltörik és lenyúlják a pénzem?
Hogy legyek okos?Az eddigi fizetéseim, vásárlásaim után meg nem akarom bukni a védelmet azzal, hogy töröltetem a fiókot, amit jelen állás szerint nem tudok megcsinálni, mert valami hiba van... Ezért választottam a PP-t, a védelem miatt, most akkor bukjam?
(#32121) V/
Köszönöm a megnyugtató választ!
A kártyákat levettem, ha kifut minden, valahogy töröltetni fogom az accot, max írok nekik az újról, remélem az járható út.[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
válasz sepsi0 #32024 üzenetére
Jelszót akarok változtatni és beléptem a "Jelszó elfelejtés esetén a segítségkérő oldal".
Email jön, kód beír, biztonsági kérdésekre tudom a választ biztosan, de nem fogadja el....
Érdekes.
Ennél én többet néztem ki a PayPal-bol, mindenhol ajánlgatják a biztonságos vásárláshoz, most meg egy hete nem tudok jelszót változtatni, annyit engedett még szerencse, hogy a kártyát eltávolítottam az accountombol.
Szerencsére nem csak én vagyok a hülye, másnál sem jo, pedig teljesen kitakarítottam mindent a gépemen.Azt sem értem, hogy emailen vagy chat ablakban miért nem lehet elérni őket, miért kell felhívnom egy Ir számot és folyékonyan tudnom beszélni angolul?
Igazi banki hozzáállás....[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz sepsi0 #32018 üzenetére
Töröld sütiket, a gyorsítótárat, a mobil app gyorsítótárat, a jelszó tárolást. Ne legyen inkognitó üzemmód és vpn, a felugró ablak legyen engedélyezve. Az oldal fordítás legyen kikapcsolva, ha be van.
Reklám blokkoló ne menjen.
Ha ezek sem segítenek akkor próbáld meg az Összefoglaló, Tippek röviden, 2. PayPal direkt elérési linkek, ha a hagyományos oldalnál nem tudod elérni, nem megy az adott résznél a módosítás. a szükséges gyors linkeket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új, Gamer - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz -
- ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Grey
- Cooler Master XG-Series XG850 Platinum 850W 80 PLUS Platinum
- Cooler Master MA612 ARGB Proceszor hűtő
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest