- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
Na, köszönöm! Akkor az előző hosszú levelem már tárgytalan is. De miként lehet az, hogy ilyen előfizetes esetén a PayPal nem kér jelszót, semmit. Egy 3 éves gyerek simán atkattintja, és atlepi a biztonsági színvonalat.?? Kutyatapot szoktam meg rendelni, amit paypallal fizetek ki. 1, meg kell adnom a jelszót. 2 a netbankban jóvá kell hagynom a tranzakciót. 3 kapok róla emailt, és netbanki értesítést, hogy az xy számú kártyámmal tranzakciót végeztek xy összeg ertekben
De Ezek szerint Rá kell csodálkozni arra, hogy ilyen feltételek mellett. Virágzik az online csalás... Nem nézegetem a banki egyenlegem, mert nincs R szükségem. Pusztán a véletlen, hogy ezt most kiszurtam. Viszont ismétlődő előfizetes volt, tehát elvipeg a végtelenségig szivhattak volna le a pénzem. Köszi mindenkinek, azért minden lehetséges fórumon jelenteni fogom a céget, mert szerintem nonszensz, ahogy jelenleg ezeket az előfizetes éket kezelik, a elmondásuk meg megint egy gyötrelem.
Bocsánat a helyesírási hibákért, telefonról potyogtem.
Köszönöm meg egyszer. Mindenkinek,
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!