- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyonjjo
tag
Köszönöm a segítséget.
De akkor álljunk meg egy pillanatra.
Évente 12x tudok ilyet kérni.Itt van valami TELUS is.
Én most nem tudom ez mi,biztosító vagy micsoda.
Én azt hittem,hogy havi 1x van lehetőségem kérni ilyet,mert a biztósító vagy maga a paypal állja.
Most ha csakis eladótól hajtják be,akkor ez minek van korlátozva?
Rendelhetek többször is,és akár 12-nél többször is összejöhet,hogy vissza kéne küldenem.
Nem látom az összefüggést.
Telus: képet kért a sikeres kézbesítésről és a visszatérítésről.Could you please be so kind as to upload a screenshot of the confirmation email from the merchant that the item has been received or of the confirmation email from PayPal that you have been refunded with the date visible so that we can successfully process your claim as we can not accept the documentation you have uploaded as sufficient proof of delivery.
Lehet higgadtabban kéne hozzáállnom.De 2-3 hetet vártam,hogy eladó visszaírjon.Ujjabb 2-3 hetet vártam mire elfogadta visszaküldést.+ olyanokat kértek,amiket nem tudtam,és tudok megadni jelenleg.
Nem mellesleg aliexpress megrendeléssel is gond van és napok óta focizok vele is.
+ Még a revolut is szopat,3x töltöttem fel a személyim,de csak nem akarják elfogadni.
Talán érezhető,hogy türelmem határán járok...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest