Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz 30z.Samu #24516 üzenetére

mert ha a PayPal-t esetleg feltörik, Vagy nem, hamarabb feltörik a számítógépedet.
    De erre egyébként van a Paypal-nek SMS kódos belépési védelme, azt 99%-ban nem törik fel. Az 1% meg az USA NSA vagy CIA

törölt tag

válasz 30z.Samu #24516 üzenetére

Jól értelmezed. :K
    A jól össze van kötve az meg kicsit hülyeség, hiszen rosszul nem tudod összekötni. :D
    Kártyát vagy bankszámlát tudsz a Paypal accountodhoz kötni, utána már használhatod is. Arra figyelj, hogy ha netkártyád van, akkor legyen mögötte pénz.
    Tudsz utalni is a Paypal accountodra, de ez nem szükséges a vásárlásokhoz.
    Ha feltörik, akkor szívás, amíg rá nem jössz, hogy vásárolnak róla, de mindenről kapsz értesítést és látod a rendszerben.
    Viszont van előnye is, mert védi a vásárlót, tudsz case-t nyitni ha valami nem jól sül el. De erről tudnak a többiek bővebben írni, ezt nem tudom elmagyarázni neked, de a paypal jelenthet +1 biztonsági réteget vásárlásokkor.
    Annyi még, hogy van deviza átváltás, automatikus beállítás, hogy a paypal vált. Ez nem jó, általában a bankok váltásával olcsóbban megúszod a vásárlást.
    Ezen a héten vannak működési anomáliák a rendszerben, hiába állítottam át manuálisan az átváltást, nem úgy vonta le az összeget. Nem tudtuk többen használni a kártyánkat, csak eltávolítás és újra hozzáadás után. De egyébként sokan használják netes vásárlásra, én neten külföldre csak ezzel fizetek.

Új hozzászólás Aktív témák