- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
basaharc502
üzenetére
Én noob vagyok, de a mikrotranzakció az pontosan miért is fáj ennyire egy Coop játékban? (Illetve a kulcs is esik, tehát megkaphatsz mindent fizetés nélkül is) Plusz, ha jól olvastam, akkor a skinek bónuszai olyan minimálisak, hogy kb. az több előnyt ad valakinek, ha pár ms-vel alacsonyabb a pingje.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
basaharc502
üzenetére
Én meg pont a lopakodás miatt játszom a PD2-t, nincs szükségem egy n+1-edik agyatlan lövöldére... Eltérő embereknek eltérő igényei vannak. Talán egy vagy két olyan pálya van, amit nem lehet hangosan megcsinálni, míg sokkal több, amit nem lehet lopakodni.
-
DonCapello
tag
válasz
basaharc502
üzenetére
Ez sajnos azóta is fennáll, egyszerűen nem tudok végigcsinálni egy pub játékot, mert 99%-ban kidobnak a vége előtt fél perccel, vagy pedig rögtön az elején, merthogy csak level 50 vagyok, húzzak a rákba. Elég nehéz így fejlődni, szólózni pedig sajnos nem mindent lehet...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
basaharc502
üzenetére
Szerintem nincs igazad. A PayDay 2 a régi játékokat idézi és ez jó is így. 1999 környékén ha egy játékot a legnehezebb fokozaton indítottál, az garancia volt, hogy vért izzadj, mire a végére jutsz. Ma egy átlag játéknál a legnehezebb fokozat az akkori medium-nak felel meg nagyjából.
És mondjak valami érdekeset? Ez nem volt mindig így! Megjelenéskor a PD2 sokkal könnyebb volt. A közösség kérte, hogy tegyék nehezebbé az overkill fokozatot. Csak ezután jött be, hogy a bulldozer-ek kettesével járjanak és a teaser-ek mellé is csapódjon pár shield. Annak előtte szinte minden speciális enemy egyesével jött és gyengébb is volt. Egy 4 fős csapat pillanatok alatt meghámozott egy lomha, zöld bulldozert.
A Death Wish mód meg még később jött be a játékba, ahol már fontos a taktikázás és a megfelelően védhető búvóhelyek kiválasztása is.És igen. Fontos, hogy az ember a megfelelő szinten játsszon, mert a nehézségi szintek fixek és nem alkalmazkodnak a játékosok számához vagy szintjéhez. Nem véletlen, hogy Infamy előtt a Death Wish 80-as szinten nyílik, de még utána is kell 40 szint.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
basaharc502
üzenetére
Nem csak weapon pack-ok vannak, hanem újabb és újabb nehézségi szintek!

Ettől nem lesz jobb és izgalmasabb sem a játék véleményem szerint.. -
emiki6
veterán
válasz
basaharc502
üzenetére
Jó tudni.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
basaharc502
üzenetére
Az a gyanúm, hogy a játéknak a 19gigás játék miatt kell 20 giga szabad hely...

-
XP NINJA
őstag
válasz
basaharc502
üzenetére
bank heist eddig sem nagyon ment csak very hardon

-
emiki6
veterán
válasz
basaharc502
üzenetére
Mostmár nem olyan könnyű az overkill.

-
m4rk_
aktív tag
válasz
basaharc502
üzenetére
Ki lehet kapcsolni a botokat tudtommal.
-
XP NINJA
őstag
válasz
basaharc502
üzenetére
lehet unlockolni pályákat szinttől függően én úgy vettem észre

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa Rally
- LEGO klub
- Autós topik
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crimson Desert
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest