- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
DjDanee87 #35508 üzenetére
monster/jéger/sör behűtve, így nekem ameddig le nem fordulok a székről, valószínűleg ez hajnal 1-2.
addig szeretnék eljutni act 5-ig legalábbha jól megy akkor tovább is, de jó lenne legalább lvl51-et összehozzni hogy holnap indulhasson az infinite heist. remélem lesz belőle elég lecsó mire eljutok a mapozásig.
RF lesz a kezdő, aztán ha már nagyon unom/nemjönbe, akkor lehet átállok a skelemage-re ismét, előző ligában elég biztonságos (és unalmas) gameplay volt vele. De brunne buildje is érdekesnek látszik.
Ha meg véletlen sok lóvém lesz, akkor megpróbálom a CWDT-t.
Van miből válogatni, naSkelemage-n kívül minden új lesz nekem.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
DjDanee87 #35442 üzenetére
hát max ráfexel a labra, és enchantolod a saját sisakod.
A challenge meg elég kemény lett, asszem itt most nem fexek rá a 38-ra én sem, lesz ami menetközben összejön, plusz még párat rátolok mielőtt megunom a ligát
Bár lehet hogy megint annyira élvezetese lesz hogy nem unom meg. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Plazmacucci #35411 üzenetére
majd a 3.19-re ígértek valami reworkot
-
Mad_Wolf
aktív tag
hahh, 3.18-ban nincs se buff se nerf, minden build ugyanúgy fog működni mint a 3.17-ben, lehet tervezni hogy mivel kezdek...
-
Mad_Wolf
aktív tag
hali, beraktam kb 60 exát a guild stashbe, hátha kell még valakinek.
tartok egy kis pihit a következő ligáig.
Ez a mostani elég jól sikerült, első shaper/elder/sirus kill, wave29, 38/40. Ennyit még egy ligában sem játszottamElég jó úton halad a game, ha már az ilyen kazuár játékosokat is itt tartja mint én, általában hamarabb meg szoktam unni. Még pénzt is költöttem megint rá
Csináltam vagy 8 buildet, de végül maradtam a ligakezdő skele mage-nál. Ha valaki esetleg most kezdi, és kell gear hozzá, írjon, vanPC-n.
További jó játékot mindenkinek, májusban találkozunk. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
LittleBoss67 #35317 üzenetére
Miért kellenek neked ezek a spectrek? A hagyományos host+carnage chieftainx2+they of thul nem jó?
-
Mad_Wolf
aktív tag
így van, nekem is "csak" 2 db minion dmg jött össze, és ott se 2 skill pontból a másdik, pont mint neked. De a videóban el is mondta, hogy tft-n kell venni a jewelt, ha 3x akarjuk (pár ex lesz az ára). Nekem így is elment rá jópár divine, de egyelőre megelégszem a kettessel.
A guardian segítős atlas skill meg a fa legtetején van, ott nézd meg.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
TrollBalint #35180 üzenetére
ja hogy konzol ráadásul
akkor még több lé
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
LittleBoss67 #35177 üzenetére
hát az szép loot, gizi.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
TrollBalint #35175 üzenetére
Nekem is ott pihen a spark build 8x szinten, nem adta.
-
Mad_Wolf
aktív tag
hát tényleg nem semmi ez a EA champ, lvl 76-on T16 mapokat farmolok
-
Mad_Wolf
aktív tag
-
Mad_Wolf
aktív tag
ezt esetleg be lehetne tenni az összefoglalóba:
twink leveling guide
Nyilván nem league start, de ha már van elég lóvé akkor ezzel simán lehet nyomni egy race-szintű levelinget bármelyik classel. Csak jobbkilkk és futás, minden hal.
Előre bevásárolod,berakod inventoryba a gemeket, itemeket, lootolni nem kell semmit csak futás, ahogy megvan a szint berakod a megfelelő gemeket, itemeket, és nyomás tovább. Nagyon gyorsan lehet új karit felhúzni így. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
forguet #35152 üzenetére
adsz valami pob-ot vagy linket, ami alapján csináltad? Van egy flicker berserkerem amit át tudnék alakítani
A flicker elég noobtrap volt. Végigmegyek a mapon 20 mp alatt, majd 90%-nál egy oneshot, és viszlát xp. A szintezés itt meg is akadt sajnos, pedig állat volt nagyon. Igazi glass cannon
Sajnálom azt a pár exet amit rátoltam, mondjuk legalább a farrult tudom használni a lightning strike-nál
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Pitymaszter #35140 üzenetére
köszi a tippet, most értem el a mapokat, nagyjából ilyen buildre gondoltam. Gyors, tankos, pont amire szükségem van. Elkezdem szintezni, aztán meglátjuk mi lesz belőle. Farrul, gull betárazva, már csak a resistet kellene megoldani valahogy
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Pitymaszter #35140 üzenetére
Köszi, ránézek, így hogy van egy közel 40-es rangerem.
Ruetoo CF buildjét próbálta esetleg valaki? elég gyorsnak tűnik ez is. -
Mad_Wolf
aktív tag
van valami zoomzoom mapper build amit mondjuk 10-15 exből el lehet kezdeni, és simán visz t14-16 mapokat?
boss kill nem izgat, arra van már sabotrap meg skelemage, de azok annyira lassúak, 8-10 perc egy map.
Valami gyorsabbat keresnék, és itt a hangsúly tényleg a gyorsaságon van, jó lenne 2-3 perc egy ashen woodra pl.
elkezdtem a path of matt-féle tornado shot raidert, de sok rosszat írnak róla, így csak 3 órát bukok -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Rayner #35048 üzenetére
mennyiben van kb a flicker builded?
Enyémre rálocsoltam vagy 7 exet, de a nyomába se ér a tiednek.
Mondjuk 2-3x gyorsabb, cserébe gyorsan meg is döglik. T16-ról nem is álmodok, szerintem feladom, mert rámegy az életem a sok halálra.
Apropó sebesség, próbáltad a soulthirst övet? Egy inc duration flaskával nagyon durva attack speedet ad amíg tart a flaska. Na az az igazi zoomzoom, majd tolok róla egy videót, sokszor azt se tudom mi történik úgy megy végig a mapon. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #34979 üzenetére
Carry-t vállalsz?
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #34935 üzenetére
Én is elvittem 72-ig de sokat kellene rákölteni így inkább tovább toltam a skelemancert, már csak pár map hiányzik az atlasról, maven10 kész, baran kész. De ha megunom akkor jön tovább a tendrils, mert jópofa.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
TrollBalint #34700 üzenetére
én is debreceni vagyok, ha gondolod megiszom helyetted azt a sörtöt
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
BoneDragon #34698 üzenetére
pedig ez most a szokásosnál jóval élvezetesebb liga lett... de én se igen húzok másik karaktert, nekem is a tököm kivan már a grindeléstől.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
TrollBalint #34688 üzenetére
Redditen láttam, nem próbáltam ki, nincs empowerem
-
Mad_Wolf
aktív tag
ja és az empower link nélkül is működik. Nem biztos hogy nem bug, de egyelőre nem kell linkben legyen.
A free pride aura megvolt már?
És az, hogy a power owerwhelming challenge-t a bitterdreammel olcsón meg lehet csinálni? -
Mad_Wolf
aktív tag
ma is okosabb lettem.
A heist és az expedition lockerben is van egy kis affinity pipa, amivel automatikuson oda dobálja a megfelelő lootokat. Nem kell többet rohangálni. -
Mad_Wolf
aktív tag
3.17 challenge: vendor recipe
a jewel lehet kék is, nem kell rare legyen.
-
Mad_Wolf
aktív tag
Nekem is adhatna be ilyet Kirac -
Mad_Wolf
aktív tag
már csak 50c a dead reckoning, dejó hogy tegnap este még 70-ért sikerült megvenni
mindegy, azóta már rég kifarmoltam a különbséget.
Amúgy elég szépen takarítanak a skele magék. Még nincs meg minden cucc csak a cipellő, meg egy olyan 5l chest ami mana helyett life-ot használ a socketelt gemekhez, így 80 manával rohangálva is tudom spammelni a csontikat. De 0 halál eddig a mapokon. Igaz még csak t5-ig értem el. Később majd meglátjuk, mondjuk most is van vagy 4k hp/es, armor is akad egy kevés, resik maxon kivéve persze chaost.
A kövezkező befektetés cluster lesz, aztán a fleshcrafter, szerintem a red mapokig összejön, de ott már valószínűleg kötelező lesz a haladáshoz. Addigra kifarmolok mindent is. -
Mad_Wolf
aktív tag
Egy egész jól áttekinthető recipe+reward lista
Az tudtátok-e, hogy ha új karit kezdtek, akkor Lilly már ott árulja a full gem készletét a hideoutban akár lvl1-es kariknak is?végre vége a főkarival transzferelésnek.
És bónusznak itt egy olcsó recept kombináció (+amiből összerakod az egyes elemeket), akár jófajta currency rewarddal:
1. Mirror Image (Echoist+Soul Conduit)
2. Treant (Toxic+Sentinel+Steel-Infused)
3. Assasin/Gargantuan (Deadeye+Vampiric)
4. Rejuvenating (Gargantuan+Vampiric) -
Mad_Wolf
aktív tag
Nekem már meg lenne rá a kincs de mivel az absolution 5l és a skele 4l,zombi 3l, spectre 3l egyelőre tökéletesen visz mindent így ráérek
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Plazmacucci #34039 üzenetére
-
Mad_Wolf
aktív tag
ezt tuti peccselni fogják, egyszerűen játszhatatlan. lvl9-en a lower prison waypointot elhagyni se tudom.
-
Mad_Wolf
aktív tag
komolyan elgondolkodom azon, hogy amikor az endless delve-n kívül más eventet kitalálnak, akkor bárki is kipróbálja-e előtte vagy csak bekapcsolják az adott időpontban és kész... ez remélem valami vicc akart csak lenni. Így újévre elég szar kezdés volt a ggg-től.
Nagyon vártam az eventeket, és a delve jó is volt, csináltam 4 karit, 70-80 volt mind. A heistben 50-re felhúztam 1 hét alatt 1-et és örültem hogy vége, atlas is vicc volt, de azért ott 70-ig elvittem egyet. Na de ez a delirium... nem is tudom hogy gondolták, hogy lvl4-en mennyi esélyem van kikerülni a 30db megölhetetlen lerázhatatlan mobot a nyomorult labirintusukban, mert más mód a levelingre x év után sem elképzelhető csak delve eventben.
vicc az egész. Olyan mintha direkt szopatnának. -
Mad_Wolf
aktív tag
Holnap (vagy szombaton, ha kipihenten felkelt, mint én 😆) ki mit fog indítani a deliriumra? Én ismét valami rf vagy poison concoction-on gondolkodom, delveben mindkettő bejött.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Plazmacucci #34007 üzenetére
Nekem 62 körül szerencsére
-
Mad_Wolf
aktív tag
ki milyen bosskillert tervez indítani a pénteki atlas eventen?
-
Mad_Wolf
aktív tag
youtube commentben olvastam main heistes csávótól tanácsokat, szerinte a dmg az annyira nem fontos, de:
#1 amire szükséged van az a phys dam reduction
#2 fire mitigation
#3 move speed
#4 recovery
all dot builds are great like: exanguinate, vortex, wintertide brand, toxicrain etc, also some great options are totems/vd/dd/lightning or cold miner. avoid builds that require on hitting close rangeEttől függetlenül ciklonsokkvév amivel kezdek, mert már hiányzik a pörgés. aztán ha megvan az 50 és nagyon kaka akkor jöhet a wintertide vortex, vagy valami totem, az úgyis régen volt. De az is lehet hogy megunom az ajtónyitogatást.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Plazmacucci #33855 üzenetére
Cyclone shockwave chiefben gondolkodom
-
Mad_Wolf
aktív tag
Idén nekem sem volt szerencsém, 3db 70+ 1db 80+ karakterrel sem sikerült nyerni. Na de cserébe jó volt az event, nem úgy mint a gauntlet. Várom a heistet, időm is lesz játszani... Csak azt nem tudom mit inditsak. Valami ötlet, mi jó oda?
-
Mad_Wolf
aktív tag
Nagy nehezen én is elszenvedtem már act 2-ig, de úgy érzem ebből nem lesz lvl50.
3-4 szinttel nagyobb vagyok mint az adott map, de sokszor csak menekülök. Amúgy summonert kezdtem, mert azzal talán biztonságosabb mint egy facetankkal. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
BoneDragon #33802 üzenetére
én feladtam, 6 halál után se jutottam lvl3-on túl. Nem nekem való ez
-
Mad_Wolf
aktív tag
nekem egy 80, két 70, és egy 73 lett az eredmény, egyelőre nekem is elég volt a delve-ből.
Ha a gauntlet nagyon tré lehet még megpróbálom a 85-öt, bár 70 felett érezhetően nehéz lett minden.Én úgy szoktam a minet robbantani, hogy bal klikkre rakom a detonatet, jobbra a dobást, és séta közben 'szemetelek'
Bal gomb folyamatosan nyomva, amikor lenyomom a jobbot ugye megáll a kari és dobál addig, amíg a jobb le van nyomva, ha elengedem akkor pedig robban és halad tovább. (remélem érthető
)
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
TrollBalint #33785 üzenetére
Az összes event első napján lesz Twitch drop. Bármilyen Poe adást kell nézni 2 órán át.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Pitymaszter #33778 üzenetére
Ezt a trappert kipróbálom én is, ha elvittem 70-ig a domblowt. Mindig is szemeztem ezzel az exsanguinasdasdaés akármi skillel. De shockwave-t is akartam még csinálni, van hozzá már pár cuccom... francba, most se alszok hétvégén.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
LittleBoss67 #33776 üzenetére
Dominating blow. POB-ban Raizqt karakterét húzd be.
Csak ennyit tudok hozzátenni:
58-on estem neki a 65-ös nodenak, 1,5 szintet léptem vele. Meg se karcoltak.
Nem tudom később (80 körül) milyen lesz, de most főkőkemény. Nyomva tartom a jobb gombot, néha cry, néha mana flaska, minden meghal.Egyéb build ötletek:
Posion concoction: semmi gearben pukkannak a mobok miközben rohansz ahogy bírsz.
Itt egy nagy lista endless delve buildekkel -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Mad_Wolf #33773 üzenetére
bakker ez a dominating blow elég OP. 4-5 szinttel nagyobb node-okat megyek, és olyan könnyű mintha 4-5 szinttel kisebbek lennének.
Elég lassan indult be a build, mivel a domblow 28-as skill, de 30-tól azt vettem észre, hogy sokszor 2-3 skillpont vár elosztásra, annyira megyek és nem hiányzikAztán ránéztem a resistekre, a legnagyobb 30 volt, a lightning konkrétan -10, de észre se vettem mert nem haltam meg.
most 56 vagyok, kíváncsi leszek estig hol áll meg
Aztán indulhat a gauntletben a ripperóni -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Plazmacucci #33768 üzenetére
Ő dominating blowwal megy, most csinálom én is 🤣
-
Mad_Wolf
aktív tag
steelmage buildjét követtem, beírod a POB-ba import/exportnál a nevét, rászűrsz az endless delve-re, és ott lesz. Steelendlessdelving a karija neve.
A youtube-on fent van egy starter videó Raiztól, érdemes megnézni. A második lab után lehet átállni RF-re, addig flame wall+holy flame totem, majd armageddon brand.
De ha konkrétan arra vagy kíváncsi, az én karakterem hogy áll, akkor McHaals a profilnevem, POB-ban láthatod a karaktereket. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Lokids #33759 üzenetére
Én 80 felett vagyok a poison concoction occuval, régen volt már ilyen jó karakterem. Itt a POB, baromi egyszerű build. Dobálod a flaskákat, amint tele van a plague számláló elnyomod és futsz ahogy bírsz, mindenki meghal körülötted.
Az RF buildem mindjárt 70, a boneshatter 60+, mindegyik elég jó, stabil, nem volt túl nehéz a szintezés sem velük.
-
Mad_Wolf
aktív tag
van hozzá egy linked? pont RF-et akarok indítani én is kövi karakternek
-
Mad_Wolf
aktív tag
Kinek hogy jött be egyenként a delve? Nekem a poison concoction plague bearer mindent visz eddig, 72-es vagyok, most kellett elkezdeni odafigyelni a nagyobb szintű helyeken. Res maxon chaost kivéve, szerencsém volt a jó színű 5link armorral is. 3.2k hp, 400 es. Megpróbálom 80-ig eltolni, szerintem menni fog könnyen. Eddig 10x haltam, abból kb 6 az első node 🤣. Ha megvan a 80 szerintem csinálok egy melee buildet, bleed vagy valami jó shockwave ciklon, még nem tudom.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Plazmacucci #33718 üzenetére
Siren portál. Twitch drop meg ugye arcane voidgate portál
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
BoneDragon #33716 üzenetére
Nekem előbb egy 5link armor, pont olyan színekkel ami a buildhez jó, szóval öröm van.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
tibee77 #33701 üzenetére
itt egy DD necro pob, szerinted mennyire lesz jó?
Noob lenni, nem érteni hozzá -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Plazmacucci #33622 üzenetére
én valószínűleg a ziz féle poison concoction-t fogom tolni, ssf cuccokban elég lehet lvl90-ig. ha nem akkor meg majd jön valami vortex, vagy detonate dead, vagy akár valami cyclone, az már úgyis rég volt és nagy szerelmem. Vagy ha véletlenül sok időm lesz, akkor mindet elviszem ameddig bírom, így nagyobb esélyem lesz valami jó portált vagy winget beszedni.
Jók lesznek ezek az eventek, még a gauntletet is ki fogom próbálni, hátha eljutok 50-ig és meglesz a chest... bár sose szerettem a HC-t.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
TrollBalint #33620 üzenetére
Ne aggódj, én a 90-es karimat alakítottam át, de t10 mapon úgy levertek mint vak a poharat. Igaz a gemeket még szintezni kell, úgyhogy adok még neki esélyt de én se érzem egyelőre jó befektetésnek azt a sok exet amit rálocsoltam
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Plazmacucci #33552 üzenetére
még egy hónapja se tart a liga, tehát január végéig kellene hogy tartson.
-
Mad_Wolf
aktív tag
vagy két ligával ezelőtt csináltam egy herald of pain + pók buildet, elég brutál bosskiller volt az is...
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Har_melin #33543 üzenetére
egy pob-ot tudnál tolni a jelenlegi állásról?
Én is elértem közben a mapokat, eddig tetszik. T3-nál járok, de még van benne szufla, csak így 70 körül nem ugrálok még nagyobb mapokra
itt a pob-om, ha érdekel valakit https://pastebin.com/RNLhi7yR -
Mad_Wolf
aktív tag
Milyen delve karaktert ajánlanátok az eventre?
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Plazmacucci #33333 üzenetére
pedig a scourge mapok jó cuccokat dobhatnak. csak sok idő mire t10-re korruptálom öket.
-
Mad_Wolf
aktív tag
na most, hogy eltelt egy kis idő, kinek hogy jött be a ligakezdés?
Én egy skele nekrót indítottam, amit áttettem carrion golemre, kb 5 ex költségből.
Jelenleg T12 körül járok, és még van benne kakaó, de én már kezdem unni.Van valami amit 5-6 exből érdemes elindítani, és elvisz mondjuk 16-ig? főleg map farmra gondoltam.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Plazmacucci #33293 üzenetére
Kár hogy nem lehet scourge-olni, biztos kapna valami jót
-
Mad_Wolf
aktív tag
na kezdődik, 1 perc után kivágott, már a login szerverre se tudok csatlakozni.
addig is jégersör kombóval nyugtatom magam, és nézegetem a streamereket. 25k. -
Mad_Wolf
aktív tag
Megy a peccs. 5.89 biga
-
Mad_Wolf
aktív tag
Asszem én most stone golemmel kezdek, vagy skeletonnal.
-
Mad_Wolf
aktív tag
Gyertek inkább New Worldozni 😁
-
Mad_Wolf
aktív tag
Nemtom mi volt ez a rinya a ligakezdésnél, act 5 végén járok 0 halál. Ilyen se volt még sosem.
-
Mad_Wolf
aktív tag
Én csütörtök este érek haza nyaralásból, addig hátha normalizálódik a helyzet. Trappert tervezek indítani, vagy minert, vagy toxic raint. Addig még van egy kis időm eldönteni.
Kinek mi jött be ligakezdőnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest