Új hozzászólás Aktív témák

• kristof123

őstag

Sziasztok!

Ebben a ligában sikerült egy egész pofás Ele Hit Ascendant karit összeraknom így, szeretném veletek megosztani.
    Karakter lap és Path of building linkje.

Jelenleg lvl93-on 8k+ hp és optimális esetben 2.1+ millió Shaper dps. Kicsit még pofozni kell, sok mindent lehetne még perfect-re cserélni, de így is jó vele játszani.
    Sajnos használható tegezt nem tudtam még rá craftolni, venni meg elég gyengéket lehet, és az is 20 ex, így egyelőre budget megoldást használok (+1 chain implicit-est szeretnék).
    Még hiányzik egy Headhunter és egész pofás lesz a map clear is (nem mintha most olyan rossz lenne, de a chain az, ami nagyon kéne). Kaom-ból is szeretnék valami normális corruptoltat, de azt csak HH után tervezek vásárolni.

Költsége: Bow: ~8-9 ex (magamnak csináltam), Quiver: ~40-60 c, Fejes: ~8 ex, Armour: ~2 ex, Gloves: ~6-7 ex, Boots: 2,5 ex, Amulett: ~5 ex, Ringek: ~4 ex, Jewel-ek: Resist-es Abyss: 20-40c, Unnatural Instinct 15 ex, a maradék 1-3 ex/db.

Kezdőknek is ajánlanám, jóval olcsóbb itemek-ben is működik, ha nem uber elder farmolása a cél (Sima 6l bow, Drillneck, Pyre-, Call of the Brotherhood Ring és hasonlókban is teljesen jó). Slayer overleech eléggé opé, szinte mindent lehet vele facetankol-ni.

Nem build alapján csináltam a karit, így ilyet nem tudok küldeni. Van sok hasonló build az alapján lehet haladni, ha valaki kedvet kapna hozzá.

Üdv,
    K.

Elemental hit, ele hit, Ascendant, Scion, 3.5 Betrayal League

Új hozzászólás Aktív témák