Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joccadoki
senior tag
-
joccadoki
senior tag
félre ovashattam mert reménykedtem hogy a világ legjobb partítion készíőjét ajánlod a barátunknak(sorry valami gáz lehet:convertálok és nem mindig müxik a bill
) én mindíg ezt haználtam a lgtöbb fileredszert ismeri és viszonylag pontos vagyis: pl:1024mb nem 878mb hanem 1013mb sztem ez már tűrhtő és az adaok is megmaradnak kivéve amit írtam az előbb hogy nincs elég szabad terület mivel adatot nem képes átvinni és primary part estében voltak incidenesek mikor esetleesen ütközött a rndszerel és újrault és ott kezdte el a part készítést ilyenkor 10%ban kapunk egy üzeetet a chkpmdisc.exe-től hogy nem tdja a jeen partot módosítani csak lérhzni ilekor az a 10gb kap eg új partíciot + kapja azt aterület amit jelöltél számára
-
joccadoki
senior tag
Őőő sajna én nem értek a server gépek rendszerfelépítéséhez én inkább bite-ok gondolkodom de gondolom kell lenni egy oprerdszernek pl linux vagy win nt system's annak kell minimum 10gb az eszközökkel. Szerintem a 20as azt nem szedném szét.
a 320gb 4 fele osztva szerintem bőven jó 80gb adatmennyiség azért elég sok, bár ezt inkább te tudod. Ajánlom a program nevét de szerintem ismered: Paritition Manager Pro edition 2 -
joccadoki
senior tag
észben igazad van de a quantum mielőtt felvásárolta a maxtor csődbe ment
és már a gyártósorról az összes "quantumos" elhagyta a terepet így csak a gyárt vette meg a maxtor.(Ezt megbízható forrásból tudom)A maxtorral pedig az a helyzet hogy a minősége az elfogadható alá csökkent (melegedés végett tönkrementek)Ezért az egyik legnagyobb hdd gyártót felvette egy kissebb nevű(mielőtt megszólnál érte :seagate elöbb megvolt mint a maxtor, de a maxtor volt a jobb sőt szinte a legjobb!!) -
joccadoki
senior tag
ööö világosítanék a nevekben 1quantum fireball és a maxtor egy időben léteztek a quantum már rég becsukta a boltot pár évvel később a maxtor is
szerintem összekeverted "a seagate felvásárolja a maxtort" című históriával.
az adatok eltünése pedig szerintem a fáljrendszer nem volt egészséges ált. a fat alapú file systemek sokták mívelni -
alex73
tag
javitanám a leirás adatait erre:
BootExecute azonosító a következő:
autocheck xmnt2002 /bat="C:\WINDOWS\TEMP\PQ_BATCH.PQB" /win="C:\WINDOWS" /dbg="C:\WINDOWS\TEMP\PQ_DEBUG.TXT" /ver=262144 /prd="PartitionMagic"
autocheck autochk *majd távolítsuk el az első sorban úgy, hogy az érték úgy néz ki, mint a következő:
autocheck autochk *
8. Click OK
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- OTP Bank topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest