- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor #272 üzenetére
Ami viszont szerintem nagyon hasznos az a smart töltőnek a töltési áram szabályzása. Köztudott, hogy az akkuk nagy áramú töltésnél a melegedés miatt degradálódnak. Én minden akkumat Eco módban töltöm (ráér 2x annyi idő alatt feltöltve is).
OK, ezt még jogosnak is tartom. Na de mindegy, tényleg akarja vegye, használja, csak én személy szerint nem látom értelmét. Mármint pl. a csavarozónál. A töltő OK.
------------
Apropó akkutöltő...
Bár nem Parkside, de szintén LIDL-s termék. [kép] Anno vettem egy ilyet, de kb. ez is haszontalan. Amíg műszakilag rendben van az autó az akku is, addig jó esetben sosem kell tölteni az akkumulátort. Nekem többnyire akkor volt ilyen gondom, amikor elkezdett döglődni az akku, és vagy csak még nem tudtam róla, vagy próbáltam még halasztani a cserét, aztán oda jutottam, hogy nem indult a kocsi. Igen ám, de akkor jött a meglepi, hogy ez "okostöltő" már nem hajlandó tölteni az akkut, mert érzékeli, hogy zárlatos, stb. Szóval mi maradt ha be akartam indítani a kocsit? Elő kellett vegyem az ilyen régi orosz töltőmet, ami ha kell egy fatuskót is feltölt, mert nem kérdezi, hogy tölthet vagy se, csak nyomja az adott ampert, amit a kapcsolóval kiválasztok. De feltölti, és akkor egy ideig még használható a döglődő akku is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult a PROHARDVER!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Politikai mémek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Keresünk dokkolókat
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest