- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
Erről a topikról az jutott eszembe, amikor este felébredek, nem bírok mozdulni, valaminek érzem a közelségét és esetleg hangokat is hallok és egyszer csak minden elmúlik, a mozdulatlanság és a kellemetlen érzés. A szemem nem nyitom ki, majd elmondom miért.
A kicsit tudatlanabb ember, azt hiszi, hogy jönnek az idegenek, akik elrabolnák, a szellemek, szörnyek stb., de én természettudományos beállítottságú vagyok alapból nem hiszek ilyesmibe (csak az idegenek kérdésbe annyit, hogy biztos élnek valahol jó távol innen, de idáig nem tudnak eljönni). Tudni kell azt, hogy amit párszor átéltem azt alvási bénulásnak (vagy mi a szösznek hívják). Ilyenkor álmából felriad az ember és mivel az álom folyamatában az agyat az érzelmekért felelős központ vezérli, ezért az aktuális (lefekvés előtti) állapot erősen kihat az álomképre. Ilyenkor a homloklebeny minimális aktivitást mutat (itt található a tudatunk) és ezért nem tudjuk befolyásolni álmainkat. Ez a mély nyugalmi fázis és ekkor az agy lekapcsolja a vázizomrendszert, hogy nehogy eljátszuk álmainkat, tehát megbénulunk ebben a fázisban. Ha felébresztik az embert ilyenkor, néha előfordul, hogy folytatódik az álma és nem kapcsol át "ébrenléti üzemmódba" az agy és ilyenkor ébren álmodunk mozdulatlan. Az ufóészlelések nagyrészéért is ez felelős, mivel felébred az illető, megilyed, hogy nem tud mozogni és ugye az érzelmekért felelős rész működik javában, ezért valami félelmetest lát, hall, érez az ember. Kultúránként változó, hogy mit. Kimutatták, hogy az amcsik az ufórablásokként élik át, hogy kiröptetik őket a szobájukból az idegenek, japánoknál meg pl. egy démoni figura jön. Középkori angyal és ördöglátomások egy részéért is ez felelős bizonyosan. Na ezért nem nyitottam ki a szemem, nem akartam valami szépséget látni, a halk sustorgás is elég idegesítő volt, mondogattam magamnak, hogy nem valódi, mindjárt elmúlik...és úgy is lett (főleg, hogy nem kaptam pánikot, mert tudtam miről is van szó). Tanúlság: Ne hidjünk el mindent amit látunk.
Szerk.: Attól még lehetnek szellemek is például, de amíg nem raknak elém egyet, addig nem lehet meggyőzni. Azt is elhiszem, hogy itt jópáran fura dolgokat éltek át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest