Hirdetés

Aktív témák

• Papa-Georgo

senior tag

Jesus..Rég írtam ide. De ennek több oka is van, hogy most eszembe jutott.

Láttam két filmet, ami mindkettő felzaklatott, már olyan értelemben, h nemértem hová akartak kijukadni bennük és ez zavar engem.

Első ilyen film, a Donnie Darko, hát kéremszépen, sokan mondták, hogy ez milyen faxányos egy film, nem mondom, nem rossz, csak nemértem hová akartak benne kijukadni. Vhogy olyan végetlen egy darab.

Másik, a Skeleton Kulcs...ha jól írom címet, de nem értem, mert fordításban ez azt jelenti elvileg, hogy Csontváz kulcs, ugye :F namármost, kéremszépen, ennek se füle se farka sem, mert így nem esik benne róla szó, senem utalva, senem tisztába téve. :F háthát..és megintcsak hülyeség...mer'most asszongya, hogy akkor két rabszolga továbbél, de a csajjal mivan' :F áhh bár lehet gonosz módon pont ez volt a céluk vele ;] :U

Amúgy...hogy jó hírt is írjak, megvan az új markerem, megvan az új Videos iPodom, fekete, 30Gb-os, és egyedileg gravírozott...ódeszaarr...:Y

Párkapcsolat, ha kissé döcögve is, de megy, bár még nem az igazi, de dolgozunk / om rajta.

Hát hirtelen most ez jut eszembe, Meghogy hnap karácsony. Egyik szemem sír, másik nevet. Ugyanis rohadt önző módon, magamra gondoltam, egészen addig, amíg elfogyott a pénzem...és állok mint el pollo largo en el wasser cold...:(( és nincs semmi, igencsak csúnya dolog, mondhatom, és is a pofám miatta ilyen szép vörös => :o

Hát szóval, ilyesmi mostanság a dolog. Más o Menos...ahogy mondaná a Spanyol :P

Aktív témák

Hirdetés