Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
Jesus..Rég írtam ide. De ennek több oka is van, hogy most eszembe jutott.
Láttam két filmet, ami mindkettő felzaklatott, már olyan értelemben, h nemértem hová akartak kijukadni bennük és ez zavar engem.
Első ilyen film, a Donnie Darko, hát kéremszépen, sokan mondták, hogy ez milyen faxányos egy film, nem mondom, nem rossz, csak nemértem hová akartak benne kijukadni. Vhogy olyan végetlen egy darab.
Másik, a Skeleton Kulcs...ha jól írom címet, de nem értem, mert fordításban ez azt jelenti elvileg, hogy Csontváz kulcs, ugye
namármost, kéremszépen, ennek se füle se farka sem, mert így nem esik benne róla szó, senem utalva, senem tisztába téve.
háthát..és megintcsak hülyeség...mer'most asszongya, hogy akkor két rabszolga továbbél, de a csajjal mivan'
áhh bár lehet gonosz módon pont ez volt a céluk vele

Amúgy...hogy jó hírt is írjak, megvan az új markerem, megvan az új Videos iPodom, fekete, 30Gb-os, és egyedileg gravírozott...ódeszaarr...
Párkapcsolat, ha kissé döcögve is, de megy, bár még nem az igazi, de dolgozunk / om rajta.
Hát hirtelen most ez jut eszembe, Meghogy hnap karácsony. Egyik szemem sír, másik nevet. Ugyanis rohadt önző módon, magamra gondoltam, egészen addig, amíg elfogyott a pénzem...és állok mint el pollo largo en el wasser cold...
és nincs semmi, igencsak csúnya dolog, mondhatom, és is a pofám miatta ilyen szép vörös => 
Hát szóval, ilyesmi mostanság a dolog. Más o Menos...ahogy mondaná a Spanyol
Aktív témák
Hirdetés
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Le Mans Ultimate
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ingatlanos topic!
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
namármost, kéremszépen, ennek se füle se farka sem, mert így nem esik benne róla szó, senem utalva, senem tisztába téve.

és nincs semmi, igencsak csúnya dolog, mondhatom, és is a pofám miatta ilyen szép vörös =>