Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamy2
csendes tag
Sziasztok

Remélem jo helyre irok

Csak annyit szeretnék mondani hogy én is nemrég ki probáltam a legujabb pandát... gondom van-e vele? igen van
de ez nem meglepö 
mi a probléma? annyi csak a gondom a pandával hogy ki probáltam ezt a sandbox valamit ami a virus irtoban van, én a panda global protectiont probáltam ki nem olyan régen....
a sandboxal az a bajom hogy felmentem 1 rádios honlapra,meg is nyitota az oldalt, ám onan a fájlt hogy hallgatni tudjam a rádiot nem tudta kezelni a fájlt én meg nem tudtam hogy micsináljak
Nem sürün használok pandát....gondolom a sandbox linuxra épülne és nem xp-re....
A választ ill válaszokat privátban várnám, ill olyan emberkék is irjanak akik már tapasztaltabbak (nem csak a panda esetében) hogy melyik virus irtot esetleg melyik virus irtot érdemes probálni.....
Csak hát az a baj a virus irtokkal hogy az egyik nem jelez az adott fájlra hogy virusos
lenne a másik bejelezrá amire az elözö virus irto nem jelzettbe.... szoval nehéz ügy

irjatok és üdv: hamyka

ui: bocsika ha tul hosszu lettem volna

ui: Meg az a bajom még a pandával hogy keményen fogja a gépet
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

de ez nem meglepö