Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
acstati
csendes tag
Hallo,
ha az 1. vagy 2. sorban fogok ülni, akkor nem kell sok zoom, hisz közel lesz. Nem egészen klasszikus zene, de nyugodt (nem kemény rock). Aránylag a fények is folyamatosak. Az énekes általában egyhelyben áll, és gitározik. Max mozgás gitár nélkül kisebb séta a színpadon. Olyankor legfeljebb nem fényképezek...
-
acstati
csendes tag
Hallo,
köszi mindenkinek, megrendeltem az fujit. Decemberig van idő, s most meg fogom tanulni normálisan a használatát és a különböző beállítási lehetőségeket.
Szerencsére valszeg a színpad előtt fogok ülni, így pl. a zoom-ot nem kell majd nagyon használni. Majd meglátjuk.
K -
acstati
csendes tag
Hallo,
köszi a választ. Egy Fuji S6500 fd a másik jelöltem. Arról már elég sokat megtudtam a neten, aránylag elég jól dicsérik, de abban nincs képstabilizátor, de állítólag egész jó képeket csinál magasabb ISO értéknél is. (Csak most a boltban adnának engedményt a fz8-ra. Ezért lettem megint bizonytalan.) Nekem meg az a fontos, mert azért jó lenne, ha a koncerten több kép sikerülne jól, mint rosszul.
K -
-
ttm
csendes tag
-
Sz.Miki
őstag
Amúgy pont ezért gondolkodom még a Sony H5-ön is, annak aztán mega brutál a kijelzője, viszont lassú a vakufeltöltési idő. Képek terén pedig valamiben jobb, valamiben rosszabb mint a panasonic, de hát tökéletes gép nincs ebben a kategóriában.
Igazából olyan véleményekre volna szükségem, akik már használtak vagy használnak Sony h5-öt igaz sok tesztet elolvastam már de de egy amatőr véleménye is sokat nyomhat a latba. -
anjani182
őstag
Igen, gondoltam, h a fókusszal kapcsolatos, de lehet azzal kezdeni valamit? Mert van, amikor 3-om négyzet is megjelenik, ilyenkor nem lehet kiválasztani, mire akarok fókuszálni?
Ezt kellene megválaszolni, sajnos semmi újat nem mondtál most
Csak szürke volt ebben a jó kis akciós árban, ezért vettem ezüstöt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ezt kellene megválaszolni, sajnos semmi újat nem mondtál most
Csak szürke volt ebben a jó kis akciós árban, ezért vettem ezüstöt