- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg_52
addikt
Hat nem tudom, nekem az osszes felsorolt oldal bejon android 9-en 57U + padavan, digis net, natolt wan IP. Mas baj lesz ott szerintem.
@Attilav2: vegul attertem a sima fw-re, tobb a szabad ram + nalam gyorsabb. A skinessel 250-60 megabiteket mertem wifin telefonnal, a simaval 300 felett is megy.
-
-
Nem tudom mit értesz pontosan a "router firmware update" alatt, de a webes admin felületről nem megy fel, kell hozzá az asus firmware restoration tool.
Firmware feltöltése ASUS routerre
vagy...
[Wireless] Hogyan használható a router mentési módja? - Asus -
-
-
-
A névfeloldás jól működik? Próbáltál olyan beállítást, hogy ne a router legyen a névszerver, hanem a dhcp közvetlenül a klienseknek kiossza mondjuk a google dns címeket? Illetve én összevetném a routing útvonalakat is padavan-al és gyárival is, bár az annyira nem a routeren múlik már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest