- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5 #739 üzenetére
Ez a PPPoE&MAN access beállítás felkeltette a kíváncsiságom. Ez alapból DHCP or Static állásban van. Nekem bridge módban van a digis eszköz, bridge módban tökmindegy hogy ez a beállítás milyen állásban van mert a szolgáltatói eszköz nem oszt IP-t. Viszont ott van bennem a kisördög miért ne lehetne ezzel a beállítással kipróbálni: -PPPoE&MAN access: No-
hogy router módban levő digis ONT esetén működik e a PPPoE passthrough?! Ezzel a beállítással ugye nem vesz fel automatikusan DHCP-n IP-t a padavan az ONT-tól(Ha a WAN connection type PPPoE-ra van állítva), csak akkor ha létrejön a PPPoE kapcsolat. A passthrough-hoz úgy tudom el kell rontani(át kell írni) az ONT-ban a bejelentkezési adatokat, így az leszakad a netről, a router pedig bejelentkezhet, mivel már az ONT nem használja a PPPoE accountot.Persze ez csak elméleti fejtegetés, ki nem próbáltam és nem is szándékozok, de a kísérletező kedvűek, akiknek még nincs bridge módban az ONT-juk, kipróbálhatnák. Mostanában elég nehéz elérni az üfsz-t, úgyhogy akinek bridge módba van az ONT semmiképp ne telefonáljon csak azért hogy kipróbálja van e PPPoE passthrough. Akinek még router módba van az ONT és rendelkezik padavanos routerrel vagy kölcsön tud kérni egyet, tesztelhetné működik e a dolog.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Intruder2k5 #739 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Küszöbön az androidos PC-k
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyúrósok ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest