Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• woodworm

veterán

válasz cree #4723 üzenetére

Ne haragudj meg, de a hozzászólásaid szinte értelmezhetetlenek. Egy csomó ideszórt szó központozás nélkül.
    Linkelték neked a leírásomat. Ahhoz nem kell külön indítani a generic.sh-t, mert a start után lefuttatandó utasítások közé bekerülő opkg.sh script indulása során lefuttatásra kerül. Belenéztem a legújabb buildekbe is, nem változott a tartalma.

Nem tudom ellenőrízni a leírásom, mert nem használom állandó jelleggel azt a routert és nem is akarom ezért nulláról újrakezdeni a beállítását. De biztosan jól értelmezted és hajtottad végre? Minden lépése tiszta és értelmezhető?
    - Az RWFS partíció lekérdezése. Az első lépés annak kiderítése, hogy a routereden a fennmaradt üres partíció hová került, mivel az annak idején működö különböző fejlesztő csapatok más helyre tették. A példámban ez az mtd11, ezt kell behelyettesíteni a következő utasításba.
    - Formázás. A lekérdezett RWFS partíció számát behelyettesítve formázni kell azt. Nem tettem a leírásba parancskimenetet, de ha hibára fut, akkor ide bemásolva azt tudnak/tudunk segíteni, hogy mi lehet a gond.
    - Induláskor lefutó script. Szerintem ez sem változott. Az adminfelület megfelelő helyére másolva ezt a scriptet, minden induláskor lefut az utasítás sorozat. Az opkg.sh ellenőrzi, hogy telepítve van-e az optware/entware és ha nincs telepíti.
    - A csomagok telepítését ssh-n kell végezni, ez nem egy végrehajthatatlan feladat kezdőnek sem. Mindannyian jártunk ebben a cipőben.

A bemásolt parancskimeneted alapján szerintem az olvasható partíción meglévő eredeti /opt könyvtárba próbált települni az entware. Ennek az az oka, hogy nincs csatolva írható/olvasható partíció a helyére.

Új hozzászólás Aktív témák