- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
Ne haragudj meg, de a hozzászólásaid szinte értelmezhetetlenek. Egy csomó ideszórt szó központozás nélkül.
Linkelték neked a leírásomat. Ahhoz nem kell külön indítani a generic.sh-t, mert a start után lefuttatandó utasítások közé bekerülő opkg.sh script indulása során lefuttatásra kerül. Belenéztem a legújabb buildekbe is, nem változott a tartalma.Nem tudom ellenőrízni a leírásom, mert nem használom állandó jelleggel azt a routert és nem is akarom ezért nulláról újrakezdeni a beállítását. De biztosan jól értelmezted és hajtottad végre? Minden lépése tiszta és értelmezhető?
- Az RWFS partíció lekérdezése. Az első lépés annak kiderítése, hogy a routereden a fennmaradt üres partíció hová került, mivel az annak idején működö különböző fejlesztő csapatok más helyre tették. A példámban ez az mtd11, ezt kell behelyettesíteni a következő utasításba.
- Formázás. A lekérdezett RWFS partíció számát behelyettesítve formázni kell azt. Nem tettem a leírásba parancskimenetet, de ha hibára fut, akkor ide bemásolva azt tudnak/tudunk segíteni, hogy mi lehet a gond.
- Induláskor lefutó script. Szerintem ez sem változott. Az adminfelület megfelelő helyére másolva ezt a scriptet, minden induláskor lefut az utasítás sorozat. Az opkg.sh ellenőrzi, hogy telepítve van-e az optware/entware és ha nincs telepíti.
- A csomagok telepítését ssh-n kell végezni, ez nem egy végrehajthatatlan feladat kezdőnek sem. Mindannyian jártunk ebben a cipőben.A bemásolt parancskimeneted alapján szerintem az olvasható partíción meglévő eredeti /opt könyvtárba próbált települni az entware. Ennek az az oka, hogy nincs csatolva írható/olvasható partíció a helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest