Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszter02
csendes tag
Szia!
Lenne egy kis probélmám a packard bell MX gépemmel, ami nem is olyan kicsi. 2 év 2 hó után egy nap a gép kijelzője elsötétült és se ki, se be.. Egy kicsit aggodalmaskodtam...másnap elvittem oda ahol vásároltam, szerencsére a winchesterről sikerült mindent megmenteni, de a géppel a szakemberek sem tudtak mit csinálni. Felhívtam a gyártót, jobbra-balra irányítottak. Végül az EC-CO Kft.nél (Fillér utca 44) kötöttem ki. Természetesen előre felhívtam, hogy milyen gépet viszek, és örömmel értesültem, hogy meg tudják oldani a problémát. No, a gépet elvittem és a szervíz főnök közölte, hogy ez lehetetlen, jobban mondva, igen hosszadalmas és nehéz lenne, ugyanis nem tudnak alkatrész rendelni JELENLEG...na itt már ideges lettem. A szervizek akik látták az mondák, hogy alaplapot kell cserélni. Mondam oké, nagyon szeretem a gépet, de ezek után mit tegyek, hová menjek, és egyátalán mennyi idő amíg megszereli, és mennyibe kerülne???? nagyon el vagyok szomorodva, azt gondoltam, hogy sokkal komolyabb a cég és a szervízháttér is.Nagyon megköszönöm, ha valaki tud valami biztatót ajánlani!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest