Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cancerf74
csendes tag
esetleg 1 bios frissítés is segíthet nem ?
csak azért gondolkodom ezen mert keveslem ezt az eredményt biztonságosan legalább sztem 2,6 benne kéne legyen de még a 2,8 is -
cancerf74
csendes tag
helló. mycso tegnap írtam nem tom húzni a p4p800se-et. ja ma megszereztem 1 eredeti gyári telepítő lemezt/az enyém vhol elkallódott/ na így már ment de csak 2400-ig sikerült felhúzni a 2000-es cerkát, mert 2,6-nál már a bios sem indult, 2,5-nél a prime95-ön hibázott a proci a hőfok nem érte el az 50-et. a vcor 1.584-en van nem tom lehet adokneki 1 kis energiát hm, mi baj lehet?

-
cancerf74
csendes tag
emeltem 5megát, a cpu vcor voltage eredetileg auton volt de megnéztem mert mondtad lehet kevés eddig 1,5874 volt rá tettem 1,6-ra de ugyan úgy nem tölti be a wint úgyan ott vok mint voltam
-
cancerf74
csendes tag
helló nem akar menni ez a húzás.
csak 5 Mhz emeltem a Biosban újraindítottam és win be sem töltött e helyett ilyen felirat villogott: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. ez meg mi??????????
elötte a systool-lal megemeltem és több progi is mutatta az eredményt, de mikor újra indítottam nem volt változás minden alap értéken maradt de miért????
vmit lehet nem állítottam be? ilyenek be vannak : performance mode: standard
dram timing spd: disable
persze manual -ban vok
cpu external : 100
dram frequency : 266
agp/pci: 66/33
mit nem csinálok jól? -
cancerf74
csendes tag
helló segítséget kérnék. van 1 p4p800 se lapom 2G celeron/Northwood/ proci 2x512/ 400-as kingston ram, CoolerMaster hűtő, alap hő 26 terhelés alatt 37 a proc
a dolog lényege elolv többször is a már többször említett oldalakat, de nem tom beállítani pontosabban nem tudom fixálni a 66/33-at ill. tudom de a ahogy a systool-ban húzom, az agp értéke is fokozatosan nő ezt nem tudom fixálni vagy nem láttja jól a program?
még 1 kérdés: holtudom a cpu:ram arányt beállítani? a segítséget előre is köszönöm
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi