Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidmax
csendes tag
Hello
Van valakinek vmi infója P4 945 3,4 GHz 4MB cache CPU-ról?
Lehet beruháznék egy ilyenbe de kevés az infóm róla.
C1 és D0 steppinges létezik ha jól tudom.
Ami különösen érdekelne az a húzhatósága, illetve hogy van-e lehetőség szorzózár feloldásra, és ha igen, mettől meddig lehetne állítani(ASUS P5ND2-SLI lapba)?
Ha jól tudom, ez 1,3V-on megy alapon. Léghűtéssel ennek mennyi feszt lehet adni max?
Köszönöm az infókat előre is. -
Raidmax
csendes tag
Hello
P4 630am van, 3,85GHz-et ment alapfeszen, 4GHz-en már be se bootol, 3,9GHz-en bebootol, de xp betöltés után újraindult.
Mivel kezdő vagyok,csak egy nagyon minimális feszt mertem emelni: 1,375V -> 1,3875V.
De ez látszólag nem volt rá hatással, sőt, akkor már win se bootolt megint.
Itt a vége, vagy még több feszt kéne neki adni? És ha igen, milyen lépésekben?
Előre is köszi. -
Raidmax
csendes tag
Vidám délutánt!
Van egy P4 630am, és alafeszen húztam 3,8GHz-re(15X253), egy Zalman CNPS-7000B-CU-Led léghűtéssel.
2 CpuBurn-el megküldtem (HT) és terhelve nem ment 58°C fölé.
Attól tartok, hogy ez nem valós adatot mutat. Vagy elképzelhető, hogy ilyen jól sikerült volna a húzás? -
Raidmax
csendes tag
Hello
Kezdő tuningoló vagyok, egy P4 630ról lenne szó ASUS P5ND2-SLI lapban, Zalman CNPS-7000B-CU-LED hűtővel, 2X1 GB 667MHz rammal.
Eddig 3,7GHz-ig mertem húzni (15X247) 1,375V-on. Ha akarom tovább húzni, mennyi túlfeszt kell neki adni? És mit bírhat ez a proci ebben a konfigban? Ami még érdekes, ma hogy kicsit ugyan hűvösebb volt (kb 15°C a szobámban), húzva terheletlenül 40°C főlé nem ment. Ez mitől lehet?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest