Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
...keresek lelkes P4 tuningosokat,akik összemérnék gépük tudását másokéval...
... -
Str8 sk8r
őstag
...ha kicserélem a Prescot procit az Extreme Editionra gyengébb eredményeket kapok több próba után is...vajon érdemes lenne újrarakni a windovst?
... -
-
Str8 sk8r
őstag
-
Str8 sk8r
őstag
...nah újabb érdekes jelenség...biosba beállítom a feszt 1.525-re-ment-újraindul-vin betölt...eddig minden ok...cpuz szerint a fesz:üresjáratban 54fok mellett 1.46-1.47Vközött míg terhelve 63fok 1.36V körűl mozog...ok...megnyomom a sleep gombot,a gép kilépve a vinből leáll...még ez se probléma,de ami most jön
megnyomom a bekapcs gombot a gép feléled mint készenléti módban szokás de amikór a vinbe belépek az értékek elcsúsznak:üresen stabíl(15perc után)44fok 1.37Volt tehelve 52fok 1.28V körül(eddig többször is kipróbálltam)...ebben az állapotban(1xprobáltam) a gép játék alatt 20-25 perc után ujraindúlt...restart után az értékek visszaálltak a "normálisra"...jah a gép sebessége mindvégig változatlan 14x250=3500MHz...ez eléggé furi nekem...
... -
Str8 sk8r
őstag
ma reggel ez tőrtént velem...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Bull Boss
üzenetére
...azért azt vegyük figyelembe hogy ezeknek a prociknak a piaca eléggé korlátolt...én pl: S478-as Extememe Edition procit keresek,de elég esélytelen...
...Tom_Cat:ezt nézd meg...
-
Str8 sk8r
őstag
...nos nagyjábol igazad van...P4-2.8-as...Intel Celeron 2.4-es...P4 1.6-os...azért megnéztem egy P4 2.4-est 533-as FSB-vel,ami nagyon meglepett...
...szerintem a helyzet tanulsága az,hogy a 2.8-asP4-es kivételével nagyjából mindegyik fent linkelt proci egyformán fogyaszt...viszont akkor már tényleg elgondolkodtató,hogy a 2.4-es P4-es procko lényegesen erösebb...
...
... -
Str8 sk8r
őstag
válasz
Bull Boss
üzenetére
...talán egy picit...de ha a 2400-as cerkát rakod bele az már asszem többet is fogyaszt...igazábol a te procid még willemette magos...256k kesse van és 400-as fsb-je...az NW magos cerka meg ugyan csak 128 kessel rendelkezik de ezér is fogyaszt kevesebbet...ugyanúgy 400-as FSB-je van de magasabb az órajele...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Str8 sk8r
üzenetére
...bocsi nem lett linkelve az oldal...klikk ide...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
udvardia
üzenetére
...szerintem próbáld meg itt...ez a topic az...hátha...
...mycso-nak:gyakorlatilag az tőrtént hogy 16-on szorzón emeltem az FSB-t 250-re (14x250simán megy)és a mentéskór lelötte magát...leállt minden venti...kb. 1 percet vártam (az ilyedtségtől leblokkoltam) de semmi...mikór megnéztem az alaplapon még a led se világitott...
-
Str8 sk8r
őstag
...gyakorlatilag az első konfigodra hajaz az enyém is...csak én léggel hűtöm(mostmég),de lehet hogy ott rejlik a megoldás...egyszer gyári órajelről 16x200MHz(a BIOS-ban alapon56-58fokos) próbáltam 16x250-ra felhuzni feszemeléssel,de akkór nagyon megijesztett...amikór rányomtam hogy mentse el,egyszerűen leállt a gép mintha a táp ledörrent volna...vagy mintha a proci elérte volna a kritikus hőt...szerintem most hogy belegondolok lehet hogy az utobbi történt...vagy emtom...
-
-
Str8 sk8r
őstag
...4gigánál a ramok 550-futnak...gyári 500-asok cl3.4.4.8-on...tesztelve volt 560-on is stabilan bírta...hát a procin is csodálkoznék...4gigán elvan (mint hal a parton) BIOS-ba,3550-nél meg teszt alatt újraindul...én a tápot és az alaplap fesszabályzo rendszerét gyanusítgatom...de azért meghalgatok mást is...
-
Str8 sk8r
őstag
...tesztelgettem kicsit...ennél a procinál normális a 68-70 fok tehelve?
...ilyennel hűtöm...jah a lényeg prockó huzva 14X250-re...eredeti 16x200... -
Str8 sk8r
őstag
válasz
Viperator
üzenetére
...én max 1.6Voltig mennék fel lépésenként a hőfok fügvényében...terheletlenűl a BIOS-ban max 50 Celsius fok...szerintem...
...Ím az én nagy problémám:van egy ilyen procim...rá vagyon írva hogy 3.2GHz,de az Asus P4C800e Deluxe lapom 2.8GHz-nek ismeri fel...ha ez gyárilag szorzólockos,akkór nem értem az Intel minek Irja rá 3.2GHz amikór csak 2.8GHz
...fel akarom tornázni 4GHz-ig de igy nehéz lessz...most 3.5GHz-nél járok...egyébként ugyanez a szitu...csak még nincs vizem...még...
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Tesla topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- Gitáros topic
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...
...
...
...cserébe az én meglátásom a problémád megoldásának irányába:próbáld meg a VGA GPU-jának az órajelét,vagy a VGA memó frekit, vagy mindkettőt csökkenteni...
...
...
...
...
...
...
...
...